Cine este noul partener al Monicăi Bîrlădeanu. Dezvăluirile vedetei: „Nu e o relație ascunsă”

Monica Bîrlădeanu a făcut primele declarații despre relația cu Valeriu Gheorghiță.

Cine este noul partener al Monicăi Bîrlădeanu. Dezvăluirile vedetei: "Nu e o relație ascunsă"

Monica Bîrlădeanu este, cu siguranță, una dintre cele mai atrăgătoare și râvnite prezente feminine din showbiz-ul autohton. În ultima perioadă, mai ales de când s-a separat de Bobby Păunescu, actrița nu a mai fost văzută în public însoțită de vreun bărbat, însă, recent, a fost surprinsă în compania medicului militar Valeriu Gheorghiță. În urma zvonurilor legate de presupusa relație dintre ei, vedeta a dezvăluit mai multe detalii.

Monica Bîrlădeanu, primele declarații despre noua relație

Monica Bîrlădeanu este un nume cunoscut și respectat în lumea cinematografiei românești, fiind considerată una dintre cele mai încântătoare prezențe feminine de la noi. Cu toate că actrița a fost implicată în mai multe relații de-a lungul timpului, care au atras atenția presei, în ultima perioadă a ales să își păstreze viața personală departe de lumina reflectoarelor, neapărând public alături de vreun partener.

Recent, actrița de 44 de ani a fost văzută într-un complex turistic din Bulgaria în compania medicului Valeriu Gheorghiță, figura proeminentă în coordonarea campaniei naționale de vaccinare în timpul crizei pandemice. În urma imaginilor apărute, Monica Bîrlădeanu a comentat acest subiect printr-o postare făcută pe pagina sa de Instagram.

Recent, Monica Bîrlădeanu a simțit nevoia să se adreseze urmăritorilor ei online cu un mesaj clarificator în urma zvonurilor ce circulau despre viața sa personală. Actrița a ținut să sublinieze faptul că se află într-o relație cu un bărbat necăsătorit, infirmând astfel informațiile eronate care au început să circule. În același timp, a precizat că, deși nu își ascunde viața amoroasă, alege să își păstreze relația departe de privirile curioase ale publicului.

sursa: Instagram

„Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu vă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare.”, este mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu, în urma zvonurilor legate de relația cu Valeriu Ghiorghiță.

De asemenea, managera sa a confirmat că Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță sunt într-o relație. Totuși, având în vedere preferința actriței pentru intimitate în ceea ce privește viața ei personală, este probabil ca restul detaliilor să rămână doar între ei.

„Da, au o relație, dar Valeriu Gheorghiță e un bărbat divorțat de ceva vreme. Nu înțeleg de unde atâta vâlvă. Monica nu vorbește niciodată despre viața personală de principiu și nici acum n-o s-o facă.”, a spus Aprilia Ivănescu, pentru EGO.ro.

Cine este Valeriu Gheorghiță

În perioada pandemiei Covid-19, Valeriu Gheorghiță, medic militar, a fost o prezență constantă pe ecranele televizoarelor. Acesta a fost, de asemenea, responsabilul campaniei naționale de vaccinare. Din martie 2022, Valeriu Gheorghiță a preluat postul de manager al Spitalului de Urgență prof. dr. Agrippa Ionescu, care se află în subordinea SRI. Înainte de a ocupa acest rol, medicul a lucrat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central dr. Carol Davila.

Citește și:
Sean Penn, surprins în ipostaze romantice alături de noua sa iubită

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people