Cine este femeia, cu 16 ani mai tânără decât el, cu care a fost surprins Ben Affleck, după ce Jennifer Lopez a cerut divorțul

Ben Affleck ar fi fost surprins în compania unei femei cunoscute, după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț.

Cine este femeia, cu 16 ani mai tânără decât el, cu care a fost surprins Ben Affleck, după ce Jennifer Lopez a cerut divorțul

Ben Affleck ar fi petrecut timp cu fiica lui Robert F. Kennedy Jr. în vârstă de 36 de ani, Kick Kennedy, în timpul divorțului său de Jennifer Lopez.

Ben Affleck, surprins în compania altei femei

Un insider de la Hollywood spune pentru Page Six că au fost văzuți la Polo Lounge de la Beverly Hills Hotel și în alte locații. Natura relației lor rămâne neclară, iar Kick a refuzat să comenteze.

Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a depus marți cererea de divorț de Affleck, în vârstă de 52 de ani, după luni de zvonuri legate de despărțire. Presa internațională scrie că mariajul lor a luat sfârșit încă din martie, deși artista a indicat data despărțirii lor ca fiind 26 aprilie. Ea a citat diferențe ireconciliabile ca motiv pentru despărțirea lor. Una dintre aceste diferențe este probabil faptul că Affleck nu putea suporta atenția mediatică pe care relația lor i-o aducea.

Page Six chiar a raportat în 2022 că starul din „Argo” „s-a speriat” în luna lor de miere la Paris din cauza paparazzilor, aducându-i amintiri despre motivul pentru care prima lor relație s-a încheiat: presiunea reflectoarelor mediatice. Un apropiat al lui Affleck spune pentru Page Six că nu îi este rușine de nevoia sa de singurătate și că este „mândru de faptul că întotdeauna a avut și va avea grijă de el însuși”.

El nu s-a dăruit niciodată – și se pare că nu se va dărui niciodată – complet unei alte persoane. Genul de mare iubire în care crede Jennifer, acel gen de devotament care consumă totul? Ben a jucat alături de ea pentru o vreme și a vrut să facă parte din viața ei, dar nu acesta este el', adaugă acesta.

Artista, furioasă pe fostul partener

O persoană apropiată vedetei din „This Is Me… Now” a declarat pentru Page Six la începutul lunii august că se simte jenată de eșecul căsniciei lor, deoarece era convinsă că ea și Affleck vor reuși, în sfârșit, să facă dragostea lor să funcționeze.

„Este furioasă”, au spus ei. „El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea. A umilit-o pentru că ea a făcut mare caz că el este iubirea vieții ei.”

De asemenea, Lopez a încercat cu disperare să salveze căsnicia lor, în timp ce Affleck nu s-a arătat deloc interesat de ea.

„El nu a arătat niciun angajament și niciun interes în a face căsnicia lor să funcționeze. A ajuns în punctul în care ea trebuie să aibă grijă de ea”, a confirmat o sursă pentru Page Six în această săptămână.

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț marți, pe 20 august — data care a coincis și cu cea de-a doua aniversare a nunții cu Ben Affleck. Potrivit DailyMail.com, Lopez, în vârstă de 55 de ani, a cerut în documentele oficiale să renunțe la numele de familie al actorului și să revină la numele ei inițial, Jennifer Lynn Lopez. 

Mai multe surse apropiate fostului cuplu au dezvăluit că cei doi nu au semnat un acord prenupțial înainte de a se căsători în iulie 2022. În absența unui astfel de document, câștigurile individuale din ultimii doi ani vor fi considerate proprietate comună.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people