Cine este designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul organizat de Familia Regală a Spaniei a stârnit o mulțime de dezbateri în spațiul public.

Cine este designerul care a creat rochia purtată de Carmen Iohannis la dineul de la Palatul Regal din Madrid

Carmen Iohannis a fost prezentă zilele trecute, împreună cu președintele Klaus Iohannis, la dineul de gală organizat de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei la Palatul Regal din Madrid. Ținuta purtată de Prima Doamnă a reușit să atragă privirile tuturor. 

Carmen Iohannis a fost îmbrăcată cu o rochie într-o nuanță de roz aprins, având o lungime medie, până la genunchi, cu mâneci scurte care erau însoțite de decupaje de broderie. În ceea ce privește accesorizarea, a optat pentru un clutch nude și sandale într-o culoare similară. Designerul din spatele acestei rochii create special pentru ocazia asta este Eli Lăslean. Creatoarea de modă a transmis un mesaj de mulțumire la adresa Primei Doamne a României. Aceasta a precizat faptul că rochia este din tafta satinată, iar detaliile de broderie de pe mâneci sunt cu fir argintat. 

„Aseară, la dineul de gală de la Madrid, Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să poarte o rochie elegantă, din tafta satinată, realizată în atelierele ELLIS, pentru această ocazie. Decupajele de broderie cu fir argintat aplicate pe mâneci au completat linia rochiei de o simplitate studiată și foarte feminină. Mulțumim, Carmen Iohannis, pentru încrederea acordată!”, se arată în mesajul transmis de Eli Lăslean, citată de fanatik.ro.

Deși Carmen Iohannis a optat pentru o rochie colorată viu pentru dineul de gală găzduit de Familia Regală a Spaniei, Regina Letizia a Spaniei a preferat să poarte o rochie neagră de la brandul spaniol The 2nd Skin, fără mâneci, accesorizată cu o curea în talie și pantofi negri. De remarcat este faptul că Regina Letizia a mai purtat această rochie și în luna octombrie a anului trecut la Premiile Prințesei de Asturias de la Oviedo.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit secretul unui ten luminos și lipsit de imperfecțiuni: „Nu îmi lipsește niciodată'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people