Cine este bărbatul cu care s-a afișat Naomi Hedman, pe fondul zvonurilor de despărțire dintre ea și Florin Ristei

Naomi Hedman s-a afișat cu un artist cunoscut, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Florin Ristei.

Cine este bărbatul cu care s-a afișat Naomi Hedman, pe fondul zvonurilor de despărțire dintre ea și Florin Ristei

Naomi Hedman a fost surprinsă într-o postare pe Instagram alături de un alt bărbat, după ce au apărut speculații cu privire la o posibilă despărțire de Florin Ristei. Bărbatul este un artist cunoscut, care nu a ezitat să distribuie fotografia postată de model pe propriul său profil de Instagram. 

Florin Ristei, declarații despre presupusa despărțire dintre el și Naomi Hedman

În ultimele săptămâni, Naomi Hedman a șters toate fotografiile în care apărea alături de Florin Ristei de pe rețelele de socializare, generând presupuneri că relația lor s-ar fi încheiat. Ambiguitatea s-a accentuat și mai mult prin refuzul lui Florin Ristei de a oferi clarificări atunci când a fost întrebat dacă el și Naomi Hedman au pus capăt relației lor.

Întrebat recent dacă a avut loc o despărțire de Naomi Hedman, Florin Ristei a ales să păstreze situația în suspans, abținându-se să ofere o explicație concretă cu privire la motivul pentru care cea pe care o ceruse de soție acum trei ani și-a șters fotografiile cu el de pe rețelele de socializare.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat Florin Ristei pentru Click!

Cu cine s-a afișat Naomi Hedman

Recent, Naomi Hedman a captivat atenția tuturor fanilor săi prin publicarea unei fotografii pe Instagram în care apare alături de un alt artist, Remi Black. Acesta a exprimat apreciere pentru fotografia postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și pe propriul său cont oficial de Instagram.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Până în prezent, Naomi Hedman nu a făcut nicio declarație cu privire la apariția sa alături de Remi Black, nici în legătură cu posibila lor colaborare profesională sau statutul relației lor. De asemenea, Florin Ristei nu a transmis niciun comentariu cu privire la decizia celei cu care intenționa să se căsătorească.

Florin Ristei și Naomi Hedman au vorbit cu mai multe ocazii despre povestea lor de dragoste, oferind detalii inedite despre viața lor de cuplu. Deși se logodiseră de ceva timp, cei doi declarau că nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

„Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!”, a declarat Florin Ristei într-un interviu acordat click.ro, precizând că sunt foarte fericiți așa și au o relație „dinamică și foarte-foarte distractivă, ne distrăm foarte bine împreună!”.

Acum ceva timp, artistul a făcut mărturisiri despre dificultățile pe care le-a întâmpinat Naomi Hedman în încercarea de a se acomoda în România.

„Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie. Am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. (…) Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri. Și-a făcut câteva cunoştinţe. Grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat”, a declarat Florin Ristei într-un interviu acordat recent publicației OK! Magazine.

Citește și:
Cătălin Bordea, declarații despre schimbările din viața lui după ce fosta lui soție și Spike au apărut împreună pe rețelele de socializare

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people