Cine este Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle. A impresionat pe scenă la Vocea României

Emil Rengle l-a susținut pe iubitul său, Alejandro Fernandez, la Vocea României.

Cine este Alejandro Fernandez, partenerul lui Emil Rengle. A impresionat pe scenă la Vocea României

Iubitul lui Emil Rengle emană un adevărat aer de superstar. Cu rădăcini spaniole, tânărul Alejandro Fernandez a demonstrat cât este de talentat și a impresionat nu numai publicul, ci și juriul emisiunii Vocea României. În ediția difuzată pe data de vineri, 6 octombrie, Alejandro Fernandez a interpretat o melodie emoționantă, iar apoi a dezvăluit cu cine dintre antrenori a ales să meargă.

Alejandro Fernandez a uimit la Vocea României

Alejandro Fernandez, în vârstă de 27 de ani, provine din Londra, însă în prezent, el locuiește în București, unde lucrează ca și consultant în domeniul afacerilor. Tânărul, care are origini spaniole, a participat la audițiile pe nevăzute, fiind susținut de iubitului său, Emil Rengle. Despre relația lor, Rengle a făcut o dezvăluire publică recent pe Instagram, iar vestea a fost primită cu entuziasm de către toți fanii săi.

În timpul audițiilor, Alejandro a interpretat piesa „Leave a Light On” și a reușit să convingă toți cei patru antrenori să se întoarcă cu scaunele. Acești antrenori s-au luptat pentru a-l avea în echipa lor, oferind argumente și promisiuni în acest sens.

„Eu sunt Horia, frumoasa domnișoară de lângă mine este Theo, împreună ne dorim un business consultant', a deschis Horia Brenciu lupta pentru Alejandro.

„Alejandro, pot să-ți spun foarte clar eu am experiența de a fi călătorit și în Statele Unite, și în UK și am și lucrat acolo. Eu am una dintre cele mai mari firme de producții muzicale din România și de foarte mulți ani ne străduim să producem afară. Întâmplarea face că piesa pe care tu ai cântat-o în seara asta este cântată de Tom Walker (n.r. Leave a Light On), cu care noi chiar lucrăm. Iar producătărul care lucrează cu Tom Walker e chiar acum în sală. Șerban Cazan îl cheamă. Adică ce vreau eu să spun, dacă vii la noi în echipă poate ai ocazia să te întâlnești cu originalul care cântă piesa asta', a încercat Smiley să îl convingă.

Într-un final, Alejandro a ales să meargă în echipa lui Smiley. 

Emil Rengle, fericit în noua relație

Emil Rengle este oficial într-o relație. Dansatorul s-a afișat pe rețelele de socializare cu noul său partener, semn că este pregătit pentru o nouă etapă din viața lui. Deși devenise cunoscut pentru faptul că „agăța' cupluri la festivaluri, acum tânărul pare să se implice într-o relație serioasă. 

Viața amoroasă a lui Emil Rengle pare să traverseze o perioadă foarte bună. Dansatorul a descoperit dragostea adevărată și a făcut primii pași spre un viitor împreună cu noul partener. Pe Instagram, influencerul a împărtășit prima imagine cu noul său iubit. Câștigătorul Românii au Talent trăiește o poveste de dragoste frumoasă, iar din fotografia postată pe rețelele de socializare arată fericirea pe care o simte.

Citește și:
Theo Rose și Irina Rimes, declarații despre presupusul lor conflict de la Vocea României. Ce lămuriri au adus cele două: „Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people