Cine este alături de Rona Hartner în lupta cu cancerul, după ce foștii soți i-au întors spatele: „Nu m-a ajutat niciunul”

Rona Hartner a dezvăluit ce persoane au fost alături de ea în lupta cu cancerul, după ce foștii soți i-au întors spatele.

Cine este alături de Rona Hartner în lupta cu cancerul, după ce foștii soți i-au întors spatele: "Nu m-a ajutat niciunul"

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, trece printr-o perioadă extrem de dificilă, luptând împotriva cancerului și continuând tratamentul cu citostatice. Într-un interviu pentru Playtech Știri, actrița a dezvăluit că cei doi foști soți nu au arătat interes sau empatie față de gravitatea problemei sale de sănătate.

Chiar după ce medicii au diagnosticat-o din nou cu cancer, Rona Hartner a reușit să se recupereze în mod spectaculos în doar două luni. Ea a discutat despre starea ei actuală de sănătate în urma tratamentului cu citostatice și despre îngrijorarea fiicei sale pentru viața mamei.

„Este bine să mai auzim și de bine, nu numai de rău, încă sunt pe tratament, pe citostatice, mă simt mult mai bine. Fiica mea a intrat la liceu, după ce a făcut un an sabatic, în care a fost cu mine, în România, și a făcut o școală de machiaj. După anul acesta sabatic, ea a optat pentru un liceu foarte bun, aici au început școala de pe 1 septembrie, sunt deja obosiți, aș putea spune, mai în glumă. A fost o vară foarte grea și pentru fiica mea, ea s-a trezit că mami e bolnavă, am avut și câinele care a murit, au fost multe șocuri pentru ea. Dar, încetul cu încetul, ea încearcă să le uite, să le dea deoparte, copiii înțeleg acest lucru mult mai greu.

Mare atenție cu copiii, când sunt astfel de probleme, de necazuri, ca să nu-i zăpăcim de cap, să nu avem multe pretenții de la ei. Am avut un dialog în care încerc să o fac să înțeleagă faptul că sunt bine, că mami s-a însănătoșit”, a declarat Rona Hartner pentru Playtech Știri.

Cu tristețe, Rona Hartner a dezvăluit că cei doi foști soți ai ei, dansatorul argentinian Rocco Sedano, tatăl fetiței sale Rita, și francezul Herve Camilleri, pe care cândva i-a iubit enorm, nu au oferit niciun sprijin în aceste momente dificile, nici măcar cu un cuvânt de încurajare. Artista a explicat că mama sa a venit din Canada, iar sora și fratele ei au sosit în grabă pentru a o ajuta cu tot ce au putut.

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, a mai spus artista.

Rona Hartner a avut prima ei apariție publică după ce a primit diagnosticul de cancer. Deși trece prin momente dificile, artista rămâne puternică și hotărâtă să lupte împotriva bolii. Recent, ea a dezvăluit că noul tratament pe care îl urmează nu a generat efecte secundare notabileCântăreața a vorbit despre modul în care se pregătește pentru orice eventualitate în această perioadă dificilă.

Rona Hartner a menționat că rezultatele tratamentului au fost atât de bune încât au surprins chiar și cadrele medicale care o îngrijesc.

„Acest tratament este extraordinar și deja în trei săptămâni am trecut de jumătate. Așa este (nr. rezultatul analizelor este foarte bun). Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță. Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier. Ieri am făcut două ore de sport, am mers 7-8 kilometri, am înotat. Pentru că am un tonus excepțional, acest medicament a dat înapoi metastazele, care în mod normal trebuiau să-mi facă criză de epilepsie”, a povestit Rona Hartner în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Răzvan Fodor soției lui, Irina, care a împlinit 35 de ani: „Să mă ierți, dar…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people