Cine ar înlocui-o pe Gina Pistol în sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Gina Pistol ar putea fi înlocuită la emisiunea "Chefi la cuțite" de o altă vedetă de la Antena 1.

Cine ar înlocui-o pe Gina Pistol în sezonul 12 al emisiunii "Chefi la cuțite"

Gina Pistol, cunoscută pentru rolul său de gazdă în emisiunea „Chefi la cuțite”, a surprins pe toată lumea în urmă cu câteva luni anunțându-și intenția de a lua o pauză de la televiziune. Această decizie a stârnit numeroase comentarii și speculații în rândul publicului. Astfel, admiratorii au primit vestea că soția lui Smiley nu va fi prezentă în noul sezon, cel de-al 12-lea, al emisiunii, a cărui dată de lansare nu a fost comunicată oficial.

FANATIK a dezvăluit câteva informații importante legate de una dintre cele mai populare emisiuni din România, difuzată pe Antena 1.  În mod concret, s-a aflat cine ar prelua rolul de gazdă în locul Ginei Pistol. Partenera lui Smiley a luat o decizie surprinzătoare și a spus adio echipei după încheierea sezonului 11, fiind vizibil emoționată. Echipa de producție și atmosfera din cadrul emisiunii au fost parte din experiențele cele mai memorabile din cariera ei. Platoul „Chefi la cuțite” a fost locul în care s-au conturat prietenii și a devenit practic a doua sa casă în zilele de filmare.

Cine ar înlocui-o pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”

Se zvonește că este vorba despre o persoană familiară cu acest gen de emisiune televizată. Conform informațiilor furnizate de FANATIK, pare că Gina Pistol și-a încheiat colaborarea cu Antena 1 prin demisie și nu pare să aibă intenția de a se întoarce la acest post de televiziune, nici măcar după perioada de pauză dedicată fiicei sale, Josephine. În legătură cu posibila semnare a unui contract cu altă rețea sau cu alte proiecte viitoare, nu au apărut detalii în acest sens.

Astfel, Antena 1 ar fi ales să păstreze-o pe Irina Fodor, soția lui Răzvan Fodor, în rolul de prezentatoare și pentru sezonul 12 al emisiunii, ale cărui filmări au fost deja realizate. Irina Fodor a devenit în ultima vreme una dintre vedetele de marcă ale postului de televiziune, ocupându-se, de asemenea, și de prezentarea emisiunii „America Express”.

Soția lui Smiley, declarații la două luni de la retragerea din televiziune

La două luni de când a luat această pauză în viața ei profesională, Gina Pistol a făcut o serie de dezvăluiri. Vedeta se bucură acum de ceea ce trăiește în prezent și de timpul petrecut cu familia ei.

„Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc, să fac ceva. Nu vreau să iau nicio decizie. Doar că mă bucur de pauză în ghilimele”, a spus Gina Pistol pentru cancan.ro

Gina Pistol a explicat care este motivul pentru care a hotărât să se retragă din televiziune. Vedeta resimțea oboseala, așa că această pauză a venit la momentul potrivit. Acum, Gina Pistol are numeroase contracte de imagine cu diverse produse și servicii.

„Acum chiar am simțit nevoia de o pauză. Nu mai făceam față. Corpul îmi arăta că nu mai poate. Momentan, pur și simplu mă bucur de această pauză. Cu copil mic însă, nici nu simți că te odihnești. Doi ani nu dormea noaptea. Suficient încât să mă dea peste cap. Oricum, nici acasă nu stau. N-am momente în care să mă odihnesc. Acum mă pregătesc pentru o filmare, pentru proiectele mele”, a completat Gina Pistol pentru sursa citată. 

Citește și:
Cum a fost surprins Bradley Cooper alături de fiica sa, pe fondul zvonurilor legate de Irina Shayk și Tom Brady

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people