Cine ar fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii Chefi la cuțite

Chefi la cuțite ar fi ajuns la final, iar în spațiul public au apărut informații referitoare la posibilul câștigător al acestui sezon.

Cine ar fi câștigătorul sezonului 13 al emisiunii Chefi la cuțite

Show-ul „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 ar fi terminat filmările, iar câștigătorul ar fi fost stabilit după îndelungi dezbateri între jurați. Acest sezon de „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 a fost unul aflat sub semnul controverselor. Plecarea celor trei bucătari celebri, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, cu mare scandal, și aducerea a altor patru chefi a provocat o adevărată dezbatere publică.

Pentru prima oară în istoria „Chefi la Cuțite”, patru chefi au luptat să ajungă în faza echipelor, dar doar trei au reușit să își formeze echipele. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, din cei patru concurenți care au luat cuțitul de aur de la chefi, cel care ar fi primit 'laurii' de la cel care nu a câștigat dreptul de a face echipă, ar fi cel care ar fi câștigat sezonul 13.

Cine ar fi noul câștigător al emisiunii Chefi la cuțite

Conform paginii de Instagram Viperele Vesele, cel care ar fi câștigat „Chefi la Cuțite”, după o finală încinsă, ar fi Mihai Dragomir. Deși acesta a intrat în altă echipă, a ajuns concurent în cea a lui Chef Alexandru Sautner.

sursa: Instagram

Mai exact, deși a câștigat cuțitul de aur din partea lui Chef Ștefan Popescu, el a ajuns în echipa lui Chef Orlando Zaharia. Doar că, din diverse motive – probabil un duel soldat cu salvarea lui – ar fi intrat în grupul coordonat de Chef Alexandru Sautner.

Cine este Mihai Dragomir

Mihai Dragomir are 24 de ani și a impresionat în etapa de preselecții a emisiunii „Chefi la Cuțite”. El a reușit să obțină cel de-al patrulea cuțit de aur, din partea lui Chef Ștefan Popescu. De altfel, Ștefan Popescu l-a recunoscut încă de la școala de bucătari pe care tânărul a urmat-o, chiar în grupa lui. Și, din ceea ce a fost văzut până acum, a reușit să învețe suficient pentru a prepara un desert de nota 10, pentru care a și obținut cuțitul de aur.

Tânărul, originar din Constanța, a pornit de la zero. Mai exact, în timpul liceului, a început să gătească pizza într-un bistro din orașul său natal. Dar nu s-a mulțumit cu atât și a dorit să obțină mai mult, astfel că a urmat cursuri de specialitate.

„Am ales să mă mut la București. Mi-am găsit o școală, mi-am găsit un job în unul dintre cele mai bune restaurante la momentul respectiv pe piață. Este un restaurant de fine dining. Am plecat de jos, pe secțiunea de salate, apoi am trecut la carne. (…) Se auzea vorba prin Constanța că a venit un mare chef de la Londra: Alex Crăciun. Mi-am depus CV-ul, voiam neapărat să ajung acolo! Și în cele din urmă m-au contactat. Am lucrat alături de el 8 luni. (…) Am fost și la câteva competiții internaționale. Am fost la Olimpiada Gastronomică de la Stuttgart cu echipa națională de juniori. Sunt foarte pasionat și am încercat să fac multe chestii într-un timp scurt”, a spus Mihai Dragomir, în emisiune.

Citește și:
Alina Ceușan, noi declarații despre divorțul lui Carmen Grebenișan. Ce a dezvăluit creatoarea de conținut: „A simțit că nu se mai află în locul potrivit…

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people