Ciara a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Ciara a dezvăluit că a născut o fetiță.

Ciara a devenit mamă pentru a patra oară. Ce nume inedit a ales pentru bebelușul său

Ciara a anunțat ieri pe contul său de Instagram că a devenit din nou mamă. Artista în vârstă de 37 de ani a publicat o imagine adorabilă cu fetița sa, care purta o căciulă neagră, pe care era inscripționat numele său: Amora.

„Te iubim atât de mult!”, a scris cântăreața în descrierea imaginii, adăugând și că micuța a cântărit puțin peste patru kilograme la naștere.

Ciara a anunțat în luna august că ea și soțul său, Russell Wilson, urmează să devină din nou părinți. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram un clip video în care își arăta în premieră burtica de gravidă.

„Dacă te uiți la mine așa din nou, mai facem un copil… Tu ești inima mea, eu sunt coasta ta”, a scris Ciara în descrierea video-ului, pentru care a folosit ca sunet de fundal melodia How We Roll, pe care a compus-o în colaborare cu Chris Brown.

Și Russell Wilson, soțul cântăreței, a postat clipul video pe contul pe contul său de Instagram, dezvăluind că el este cel care a surprins imaginile.

Ciara și Wilson s-au căsătorit în 2016, după ce au început o relație în luna aprilie a anului 2015. În 2017 a venit pe lume fiica lor, Sienna Princess Wilson, iar în 2020 cei doi au mai avut un băiețel, pe nume Win. Ciara mai are un fiu, Future Zahir Wilburn, din relația cu rapper-ul Future.

Marea veste nu a fost o surpriză pentru fanii artistei, aceasta vorbind în nenumărate rânduri despre dorința de a mai avea un copil.

„Dacă îl întrebi (pe Russell, n.r.), vorbim de opt copii. O vom lua treptat, dar cu siguranță ne dorim să avem mai mulți copii… Avem timp pentru asta”, a declarat Ciara în urmă cu câțiva ani pentru Extra.
Totodată, Ciara a menționat încă din 2018 că și-ar dori mai mulți copii în cadrul unui interviu pentru revista Wonderland.

„Sperăm să fie mai mulți copii. Ei bine, știi, am timp! Sunt o femeie ambițioasă și am o misiune, așadar când este timpul potrivit, desigur!”, a declarat aceasta.

În cadrul aceluiași interviu a vorbit și despre relația cu soțul ei, Russell Wilson.

„Simt că sunt o femeie mai bună datorită lui. Evident am propria viziune despre mine, dar soțul meu cu siguranță mă face să fiu mai bună și despre asta este o căsnicie. Să vă faceți unul pe altul mai buni.”

Citește și:
Sophie Turner ar fi „foarte fericită' alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people