Christina Hendricks s-a căsătorit. Cum a arătat nunta actriței din Mad Men

Christina Hendricks și George Bianchini s-au căsătorit după patru ani de relație.

Christina Hendricks s-a căsătorit. Cum a arătat nunta actriței din Mad Men

După patru ani de relație, Christina Hendricks și George Bianchini au decis să facă pasul cel mare. Cei doi s-au căsătorit în acest weekend în New Orleans. Hendricks a declarat pentru publicația People că alegerea acestui oraș a fost una firească, amândoi având o legătură specială cu acest loc.

„New Orleans este un loc în care mi-a plăcut întotdeauna să merg înainte de a-l cunoaște pe George și un loc în care lui i-a plăcut întotdeauna să meargă înainte de a mă cunoaște pe mine. Iar apoi, când am început formăm un cuplu, pentru că locuiam în colțuri diferite ale țării, a fost locul în care ne întâlneam la mijloc. L-am simțit ca fiind orașul nostru, chiar dacă amândoi l-am iubit individual”, a mărturisit actrița, în vârstă de 48 de ani.

Ceremonia a avut loc la Napoleon House, un punct de reper din Cartierul Francez, care a fost odată reședința primarului din New Orleans, Nicholas Girod, cel care i-a oferit lui Napoleon Bonaparte refugiu în timpul exilului său.

„Are cei mai frumoși pereți cu o vopsea care se desprinde, apoi urci la etaj și vezi aceste săli de mese grandioase cu tavane frumoase.”, a spus Christina despre locul pe care l-a ales pentru marele eveniment.

Printre cei 76 de invitați s-au numărat și creatorul Mad Men, Matt Weiner, Christian Siriano, Mae Whitman și Retta. Actrița a mărturisit pentru People că acest număr i „s-a părut potrivit pentru ca noi să putem îmbrățișa și sta de vorbă cu toată lumea și să nu ne simțim copleșiți. Dar cu siguranță nu este o nuntă mică și intimă. Nu, [am vrut] o sărbătoare – o mare sărbătoare”.

Hendricks a mai declarat pentru publicație că ea a fost cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului, glumind chiar că Bianchini „va fi surprins la propria nuntă”. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că procesul a fost destul de dificil, fiindcă a trebuit să planifice „o petrecere într-un oraș în care nu locuiesc. Îmi tot spuneam: ‘La sfârșitul zilei, contează ca toți prietenii și familia noastră să fie împreună, fericiți și să sărbătorească…’ Dacă toate celelalte lucruri nu funcționează, voi comanda pizza și ne vom distra de minune”.

Pentru nunta de la Napoleon House, pe care a descris-o ca fiind „gotică, mohorâtă și sexy”, Hendricks a ales nuanțe de mov, roz și maro. În plus, ceremonia a fost oficiată de prietena ei apropiată, Shirley Manson, solista trupei rock Garbage.

„A fost super emoționant pentru noi, pentru că eu chiar cred că [Manson] este una dintre cele mai extraordinare scriitoare și poete. Căsnicia ei cu soțul său, Billy [Bush], e un model pentru noi”.

Cuplul și-a scris de mână jurămintele, Hendricks spunând că acesta a fost unul dintre cele mai „stresante” lucruri pe care le-a avut de făcut pentru nuntă.

În ceea ce privește ținutele pe care le-a purtat, Christina a declarat pentru People că a avut „designeri incredibili” care au creat look-uri pentru fiecare dintre diferitele ocazii. Christian Siriano i-a creat rochia de seară de cocktail, pe care a descris-o ca fiind „spectaculoasă”.

Pentru evenimentul principal, Hendricks a purtat o rochie de mireasă personalizată Katya Katya, despre a spus că a făcut-o să plângă de când a probat-o „pentru că era atât de frumoasă”.

Citește și:
Salma Hayek și fiica sa vitregă, Mathilde Pinault, apariție inedită la un eveniment. Cum au atras atenția

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people