Christina Applegate a făcut o mărturisire sinceră despre lupta ei cu scleroza multiplă

Christina Applegate a vorbit deschis despre problemele cu care se confruntă de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Christina Applegate a făcut o mărturisire sinceră despre lupta ei cu scleroza multiplă

Christina Applegate a vorbit deschis despre dificultățile ei de a se îngriji în contextul luptei sale cu scleroza multiplă. Vedeta din „Bad Moms” în vârstă de 52 de ani și-a numit co-gazda Jamie-Lynn Sigler „Simon pentru Garfunkel-ul meu” în ultimul episod al podcastului lor, „Messy”, înainte de a glumi: „Așa arată și tufa mea în acest moment.”

Christina Applegate, dezvăluiri despre boala cu care se confruntă

Actrița a vorbit deschis, printre glumele sale specifice, despre problemele cu care se confruntă de când a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Christina Applegate a făcut mărturisiri despre modul în care reușește să se îngrijească având în vedere dificultățile venite odată cu boala.

„Rade-te când burta ta este la fel de mare ca a mea”, a continuat ea. „Pentru că trebuie să o ridici și apoi să te bagi… știi ce vreau să spun?”

Christina Applegate a descris mai departe de ce îi este atât de dificil, explicând: „Te folosești de o singură mână și încerci să stai în picioare și cazi în duș. Știu că persoanele cu SM pot relaționa cu asta”, a adăugat fosta vedetă din „Dead to Me”. „Nu poți să te bagi acolo, să îți ridici piciorul și apoi să îți miști burta mare ca să vezi.”

Jamie-Lynn Sigler, care suferă de scleroză multiplă de două decenii, i-a oferit o serie de sfaturi: „Trebuie să stai pe podea. Trebuie să stai literalmente pe podeaua dușului și să te contorsionezi în moduri ciudate.”

De când Christina Applegate a dezvăluit diagnosticul ei de scleroza multiplă în august 2021, a fost extrem de deschisă despre cât de mult i s-a schimbat viața din cauza acestei boli cronice care îi afectează sistemul nervos central. Vedeta din „The Sweetest Thing” a spus că a acumulat 18 kilograme în plus și nu poate merge fără un baston din cauza bolii ei și că trebuie chiar să poarte scutece pentru a preveni accidentele.

Ultima mărturisire făcută de actriță vine după ce a împărtășit că își „apără” durerea provocată de boala ei cu umor.

„Scutul meu de umor mă ține bine, dar desigur, în interior, simți lucrurile și o fac pentru a devia atenția și, de asemenea, pentru a face oamenii să nu fie speriați să fie în preajma mea,” a spus fosta vedetă din „Married With Children” la „The Kelly Clarkson Show” în decembrie anul trecut.

„Știi, când oamenii mă văd acum ca pe o persoană cu dizabilități, vreau să se simtă confortabil. Să putem râde despre asta.” La începutul acestei săptămâni, Applegate le-a vorbit urmăritorilor ei despre cum vrea să își petreacă zilele „rămase”, arătându-și din nou simțul umorului.

Actrița a scris pe platforma X următoarele informații: „Sunt lucruri pe care vreau să le fac cu zilele pe care le mai am în viață. Vreau să lucrez cu Shirley MacLaine și să beau cu Cher! Și da, zilele mele sunt atât de mari. Doar zic.”

Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă

În 2021, Christina Applegate a anunțat printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Twitter că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

„Bună, prieteni. Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată. Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează. Așa cum spunea unul dintre prietenii mei care are scleroză multiplă: ‘ne trezim și luăm măsurile necesare.’ Și asta fac”, a dezvăluit Christina Applegate în urmă cu doi ani.

Citește și:
Andreea Bălan, confesiuni despre rolul de mamă a două fetițe și provocările cu care se confruntă: „Este foarte greu…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people