Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în acest weekend în cadrul unei ceremonii intime.

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret

La un an după ce au fost văzuți pentru prima oară împreună, Chris Evans și Alba Baptista au decis să facă pasul cel mare. Potrivit Page Six, cei doi actori s-au căsătorit în acest weekend, în cadrul unei ceremonii intime, ce a avut loc în Massachusetts. O sursă apropiată a declarat pentru publicație că la marele eveniment au participat doar prietenii apropiați și familiile celor doi îndrăgostiți. Printre persoanele celebre care au luat parte la nuntă s-au numărat și actorii Robert Downey Jr., Chris Hemsworth și Jeremy Renner. Sursa a mai precizat și că ceremonia a fost extrem de privată, persoanelor invitate chiar fiindu-le confiscate telefoanele în timpul evenimentului.

Chris Evans și Alba Baptista au fost văzuți împreună pentru prima dată în luna noiembrie a anului trecut, în timp se se plimbau prin Central Park, New York. Imagini cu cei doi au apărut la câteva ore după ce o sursă a declarat pentru publicația People că actorul în vârstă de 42 de ani și actrița portugheză în vârstă de 26 de ani se întâlnesc „de peste un an.” Aceeași sursă a completat: „Sunt îndrăgostiți și Chris nu a fost niciodată mai fericit. Familia și prietenii lui o adoră cu toții.”

Foto: Profimedia

Chris Evans este recunoscut de către public datorită rolului Captain America din universul Marvel. În ceea ce o privește pe Alba Baptista, ea a avut o serie de roluri în mai multe seriale și filme din țara sa natală (printre care A Impostora, Filha da Lei, A Criação, Jogo Duplo), dar a atras atenția la nivel internațional odată cu apariția în serialul Netflix Warrior Nun, fiind primul ei rol în limba engleză. Un alt rol important este cel din filmul Mrs. Harris Goes to Paris. Conform People, Alba Baptista vorbește cinci limbi, iar în anul 2018 s-a implicat în mai multe acțiuni umanitare la un orfelinat din Cambodgia, concentrându-se pe educație. De asemenea, ea a câștigat în 2021 premiul Shooting Star la Festivalul de Film de la Berlin.

Chris Evans a fost desemnat în 2022 de către revista People drept „cel mai sexy bărbat în viață.” În cadrul interviului acordat publicației, actorul în vârstă de 42 de ani a dezvăluit că e mulțumit de viața lui din acest moment, că își concentrează atenția asupra echilibrului dintre viața personală și cea profesională și că petrece cât mai mult timp liber cu cei dragi.

„Este ceva ce îmi doresc: O soție, copii, să-mi clădesc o familie. Când citești despre cei mai buni artiști, fie că e vorba de actori, pictori, scriitori, cei mai mulți dintre ei [recunosc] că nu munca lor a contat cel mai mult, ci relațiile, familiile pe care le-au creat, dragostea pe care au descoperit-o, pe care au împărtășit-o. Aceste lucruri sunt cele mai importante. Iubesc ideea de tradiție și ceremonie, am avut multe experiente de genul în viața mea, așa că ideea de a crea asta…. nu mă pot gândi la ceva mai bun.”, a declarat actorul.

În trecut, Chris Evans a avut relații cu mai multe actrițe celebre, printre care Jessica Biel, din 2004 până în 2006, Minka Kelly, din 2007 până în 2012, cu Jenny Slate și cu Dianna Agron.

Citește și:
Ce nume au ales Rihanna și A$AP Rocky pentru cel de-al doilea copil al lor

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people