Chiara Ferragni și Fedez divorțează? Cum a fost surprinsă creatoarea de conținut după apariția zvonurilor

Surse din presa italiană susțin că Chiara Ferragni și soțul ei, Fedez, s-ar fi despărțit.

Chiara Ferragni și Fedez divorțează? Cum a fost surprinsă creatoarea de conținut după apariția zvonurilor

Chiara Ferragni și Fedez s-ar fi despărțit, susțin surse din presa italiană. Rapperul ar fi plecat de acasă duminica trecută, potrivit site-ului Dagospia, care a relatat faptul că cei doi ar fi în mijlocului unui divorț. Până în prezent, Chiara Ferragni și Fedez nu au comentat public zvonurile legate de o posibilă despărțire.

Chiara Ferragni și Fedez divorțează?

Chiara Ferragni urmează să apară în emisiunea lui Fabio Fazio, „Che tempo che fa”, duminică, 3 martie, unde fanii speră să ofere mai multe detalii despre ultimele zvonuri. Problemele juridice recente ale creatoarei de conținut par să fi jucat un rol important în această despărțire.

Potrivit Dagospia, fisurile din relația lor ar fi început să se vadă încă de anul trecut, dar Chiara Ferragni a amânat luarea oricărei decizii pentru a-și susține soțul bolnav. Cu toate acestea, când s-a văzut într-o situație dificilă, Fedez ar fi dat dovadă de mai puțină înțelegere, dând vina pe problemele ei legale pentru că le-ar fi afectat negativ afacerile.

Presa italiană susține că acest lucru ar fi dus la o multitudine de certuri, în timp ce Chiara încerca să țină lucrurile sub control. În cele din urmă, Fedez s-ar fi dus la Miami împreună cu asistenta sa, culminând cu plecarea lui din casa lor.

Punctul de cotitură, după cum a relatat aceeași sursă, ar fi putut fi un episod din podcastul lui Fedez, Muschio selvaggio, în care Marco Travaglio a spus că Selvaggia Lucarelli a „transformat-o pe soția ta în Wanna Marchi”. Răspunsul lui Fedez la acest comentariu a fost doar un simplu „Marco, pot să răspund dacă vrei”, fără să continue.

Postările recente de pe Instagram ale lui Fedez, datând de miercuri, 21 februarie, sugerează că este posibil să nu fi fost în apartamentul lor de lux din CityLife, Milano, unde cuplul s-a mutat în noiembrie anul trecut. Între timp, recentele postări de pe Instagram Stories ale creatoarei de conținut lasă să se întrevadă o posibilă schimbare de mentalitate.

Chiara Ferragni a împărtășit o imagine a unei cărți cu o dedicație: „În viață, se va întâmpla atât să câștigi, cât și să pierzi. Ceea ce nu este niciodată acceptabil este să renunți”. O altă postare spune: „Puterea nu se află acolo, ci în tine”. În plus, ea a postat un videoclip în care face pilates cu reformatorul acasă, aparent după ce vestea despărțirii se răspândise deja.

sursa: Instagram

Povestea lor de dragoste a început cu hitul de vară „Vorrei ma non posto” din 2016, o melodie a lui Fedez și J-Ax, în care acesta menționează cu umor câinele lui Chiara Ferragni care poartă un papion Louis Vuitton. Această conexiune inițială a dus la relația lor și la căsătoria ulterioară. Au împreună doi copii.

Vedeta a fost acuzată că a păcălit consumatorii

Creatoarea de conținut Chiara Ferragni, care a fost amendată cu peste un milion de euro pentru că a făcut declarații înșelătoare de caritate în legătură cu un tort de Crăciun în ediție limitată, și-a cerut scuze și a promis că va dona încă un milion de euro unui spital pentru copii.

Chiara Ferragni, una dintre cele mai faimoase creatoare de conținut de modă din lume, cu aproape 30 de milioane de urmăritori pe Instagram, a recunoscut că a comis o „eroare de comunicare”, după ce AGCM, organismul de supraveghere a concurenței din Italia, a amendat-o. Ancheta AGCM a constatat că, în urma investigației, consumatorii au fost păcăliți să creadă că, prin cumpărarea unui pandoro marca Ferragni, contribuie la acțiuni caritabile pentru un spital de copii.

Pandoro este o alternativă la mai celebrul panettone. Pandoro de la Ferragni era vândut la 9 euro, mai mult decât dublu față de cât costă în mod normal la cofetar.

„Îmi dau seama că am făcut o greșeală de comunicare… eroarea mea, cu bună credință, a fost de a lega, prin intermediul comunicării, o activitate comercială cu una de caritate”, a declarat Ferragni într-un videoclip de pe Instagram.

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people