Cher, mărturisiri sincere despre relația cu Alexander Edwards, iubitul cu 40 de ani mai tânăr: „Uneori vorbesc cu el și habar nu are despre cine îi spun”

Cher și iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr, Alexander Edwards, au oferit detalii despre relația lor.

Cher, mărturisiri sincere despre relația cu Alexander Edwards, iubitul cu 40 de ani mai tânăr: "Uneori vorbesc cu el și habar nu are despre cine îi spun"

Una dintre cele mai dificile părți cu care te confrunți într-o relație unde este o diferență de vârstă mai mare este că s-ar putea să nu înțelegi întotdeauna referințele celuilalt. Cher, în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre această problemă cu iubitul ei Alexander „AE” Edwards, în vârstă de 37 de ani, într-un nou interviu acordat luni, 23 octombrie, pentru Extra.

Cher și Alexander Edwards, detalii despre relația lor

Cher s-a arătat încântată și a dezvăluit cât de „fericită” a fost cu Alexander. Ea a spus că el este un pic mai „timid” și „rezervat”, dar că s-au înțeles foarte bine de-a lunul timpului. De asemenea, Alexander a declarat în timpul interviului că el și artista pot vorbi despre absolut orice.

„Ne simțim foarte bine împreună. Putem vorbi despre muzică. Putem vorbi despre orice. Are un simț al umorului grozav. Pur și simplu ne înțelegem”, a spus el. 

Chiar dacă „se înțeleg”, cântăreața a recunoscut că, uneori, diferența de vârstă de 40 de ani dintre ei se vede. Ba mai mult, Cher a dezvăluit că sunt momente în care simte că iubitul ei mai tânăr nu o înțelege.

Uneori vorbesc cu el și habar nu are despre cine îi spun… Zilele trecute, l-am întrebat: ‘Știi cine este, nu știu, Clark Gable?’. Cineva a spus: ‘Da, bineînțeles’, dar sunt majoritatea referințelor mele… Se uită la mine și spune: ‘Nu eram încă născut‘”, a declarat ea pentru publicație.

Cher și Alexander au confirmat că sunt un cuplu în noiembrie 2022. La scurt timp după ce a devenit public, cântăreața a reacționat către oamenii care i-au criticat pentru diferența de vârstă, împărtășind un gând pe care îl împarte cu Alexander. „Dragostea nu știe matematică”, a scris ea într-o postare pe X (fostul Twitter).

De când relația lor a fost făcută publică în urmă cu aproape un an, Cher și Alexander au părut foarte fericiți împreună. Perechea a fost văzută ținându-se de mână și sărutându-se în timp ce au participat la diferite evenimente de-a lungul anului. La începutul lunii octombrie, Cher a postat și o fotografie drăguță cu ea și iubitul ei, în timp ce se pregătea să lanseze un single din albumul ei de Crăciun la Săptămâna Modei de la Paris.

Ce declara artista la începutul relației cu producătorul muzical

De asemenea, Cher a recunoscut în decembrie, în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show, că Alexander este extraordinar și că relatia lor funcționează „de minune”.

„Ei bine, pe hârtie, este cam ridicol, dar în viața reală, ne înțelegem de minune. El este fabulos, iar eu nu ofer bărbaților calități pe care nu le merită, știi? Dar el este foarte, foarte amabil, este foarte inteligent, foarte talentat și foarte amuzant. Și cred că este destul de chipeș”, a declarat Cher.

În plus, Edwards a declarat că Cher este „uimitoare” cu fiul său, Slash Electric, în vârstă de trei ani, pe care îl are cu fosta parteneră, Amber Rose. Când a fost întrebat ce l-a făcut să se îndrăgostească de cântăreață, el a răspuns: „Doar Cher fiind Cher.”

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people