Cher, în vârstă de 77 de ani, dezvăluie secretele aspectului tău fizic de invidiat

Cher a vorbit onest despre lucrurile care o ajută să rămână veșnic tânără.

Cher, în vârstă de 77 de ani, dezvăluie secretele aspectului tău fizic de invidiat

Cher a împlinit în luna mai 77 de ani, însă este dovada vie că vârsta este doar un număr. Invitată în cadrul emisiunii Good Morning Britain, artista a vorbit despre lucrurile care o ajută să rămână tânără, atât fizic cât și psihic.

„Pur și simplu nu pot să cred că voi avea 80 de ani la un moment dat, mai devreme decât mi-aș dori”, a mărturisit cântăreața, care a adăugat și că nu este pregătită să își schimbe look-ul iconic.

„Voi purta în continuare jeanși și voi purta în continuare părul lung și și voi continua să fac aceleași lucruri pe care le-am făcut întotdeauna. Îmi amintesc când eu și prietena mea, Paulette, vorbeam despre momentul în care va trebui să ne tundem părul și să nu mai purtăm jeanși, pentru că se părea că în acele vremuri asta făceau femeile – și încă nu m-a lovit treaba asta.”

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cher a recunoscut că moștenirea genetică este unul dintre factorii care contribuie la aspectul său tineresc, precizând însă și că este întotdeauna în pas cu tendințele.

„Genele din familia mea sunt uimitoare”, a spus Cher, a cărei mamă, Georgia, a trăit până la 96 de ani. „Nu știu dacă faptul că nu te simți bătrân te face mai tânăr. Eu țin pasul cu tendințele. Am o mulțime de prieteni tineri. Am și prieteni bătrâni. Sincer, nu încerc să mă simt tânără. Nu încerc să fiu tânără. Sunt cine sunt. Pur și simplu mă descurc.”

Nu este însă pentru prima oară când artista vorbește despre vârsta ei și despre faptul că încă nu se simte „bătrână.”

„Ok, poate cineva, vă rog, să-mi spună…..Când mă voi simți bătrână? Acest lucru este ridicol. Tot aud aceste numere, dar eu sincer nu le pot înțelege”, a scris Cher pe Twitter în luna mai, când a împlinit 77 de ani.

Recent, în presa internațională au apărut mai multe știri care afirmau că artista în vârstă de 77 de ani și Alexander Edwards au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit unei surse apropiate, Cher și producătorul muzical în vârstă de 36 de ani s-au despărțit în urmă cu ceva timp. În plus, aceasta a adăugat și că separarea a fost una amiabilă.

Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima oară în luna noiembrie a anului trecut, când au fost surprinși ținându-se de mâna în timp ce părăseau un restaurant din Los Angeles. Apoi, câteva luni mai târziu, în martie 2023, Cher și Alexander Edwards și-au făcut debutul oficial pe covorul roșu în calitate de cuplu. Cântăreața și fostul iubit al lui Amber Rose au participat la prezentarea de modă Versace toamnă-iarnă 2023, ce a avut loc la Pacific Design Center din West Hollywood.

La momentul respectiv, o sursă a declarat pentru US Weekly că cei doi nu țin cont deloc de criticile legate de diferența lor de vârstă.

„Cher știe foarte bine că există mult scepticism în legătură cu această idilă, dar nu-i pasă deloc. Ea se bucură de atenție și spune că ea și AE au ceva foarte special, care o face să se simtă mai vie și mai sexy ca niciodată.

De asemenea, Cher a recunoscut în decembrie, în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show, că Alexander Edwards este extraordinar și că relatia lor funcționează „de minune.”

„Ei bine, pe hârtie, este cam ridicol, dar în viața reală, ne înțelegem de minune. El este fabulos, iar eu nu ofer bărbaților calități pe care nu le merită, știi? Dar el este foarte, foarte amabil, este foarte inteligent, foarte talentat și foarte amuzant. Și cred că este destul de chipeș”, a declarat Cher.

În plus, Alexander Edwards a declarat că artista este „uimitoare” cu fiul său, Slash Electric, în vârstă de trei ani, pe care îl are cu fosta parteneră, Amber Rose. Când a fost întrebat ce l-a făcut să se îndrăgostească de cântăreață, el a răspuns: „Doar Cher fiind Cher.”

Citește și:
Sarah Jessica Parker, imagini inedite de la plajă, alături de fiicele sale, Tabitha și Marion

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din video