Chef Cătălin Scărlătescu, din nou pe platourile de filmare. Care este noul lui proiect după ce a părăsit emisiunea Chefi la cuțite

Anunțul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părăsit emisiunea i-a șocat pe fanii Chefi la cuțite.

Chef Cătălin Scărlătescu, din nou pe platourile de filmare. Care este noul lui proiect după ce a părăsit emisiunea Chefi la cuțite

Antena 1 a anunțat recent înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul Chefi la Cuțite continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).

Chef Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare, însă spre dezamăgirea unora dintre fanii lui, nu este vorba despre o revenire asupra deciziei de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite.

El a anunțat că a filmat prima lui carte de bucate, inspirată din experiențele pe care le-a trăit în afara hotarelor țării, alături de prietenul său Gache.

„Ieri (miercuri, 25 octombrie 2023 – n.red.) am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată, așa că, dacă vrei să prinzi un loc, înscrie-te acum pe lista de așteptare”, a anunțat chef Cătălin Scărlătescu, pe paginile sale de socializare.

Ce spune Doina Teodoru despre decizia partenerului ei de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație discretă de aproximativ trei ani, iar inițial au evitat să-și expună public povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, participarea la emisiunea „America Express – Drumul Aurului” i-a adus în lumina reflectoarelor, iar fanii au fost tot mai interesați de viața lor împreună.

Într-un interviu acordat recent, Doina Teodoru a fost întrebată despre decizia partenerului ei, Cătălin Scărlătescu, de a părăsi emisiunea Chefi la cuțite.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: ‘Vezi că se întâmplă lucrurile astea’. ‘Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal.’ Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru pentru ego.ro.

Doina Teodoru a făcut recent câteva dezvăluiri despre relația cu partenerul ei, mărturisind că programul lor foarte ocupat îi face să se vadă destul de rar.

„În ultima perioadă ne vedem foarte rar. Eu sunt plecată de dimineață până seara. Ne mai vedem dis de dimineață, care se trezește primul: te pup, să ai o zi frumoasă! Când mai prindem așa vacanțe să plecăm să avem câteva zile legate, altfel nu prea… poate ăsta e secretul relației”, a mărturisit ea pentru Playtech Știri.

Actrița a mărturisit că cel mai mare test al relației lor l-a constituit participarea la America Express.

„Evident că a fost un test pentru relația noastră, nu eram de foarte mult timp împreună, ne-am luat și ne-am aruncat într-o nebunie. Ne așteptam să fie greu, de la un punct încolo ne-am dat seama că e mai greu decât ne-am așteptat noi să fie. De fapt amândoi spunem că am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu”, a mărturisit ea pentru sursa citată.

Citește și:
Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people