Charlize Theron, imagini rare cu fiicele sale, Jackson și August

Charlize Theron s-a distrat alături de cele două fiice ale sale la celebrul Disney World din Florida.

Charlize Theron, imagini rare cu fiicele sale, Jackson și August

Charlize Theron și-a încântat fanii de pe Instagram cu câteva imagini rare cu familia sa. Actrița în vârstă de 48 de ani și cele două fiice ale sale, Jackson, în vârstă de 11 ani, și August, în vârstă de 7 ani, au ales să profite din plin de vacanța de primăvară, distrându-se la celebrul Disney World din Florida.

Într-una dintre imaginile postate, o putem vedea pe Charlize, care purta o șapcă Mickey Mouse, făcându-și un selfie în fața castelului Cenușăresei. Apoi, actrița apare alături de fiicele sale, pozând în fața unui perete pe care era desenat un curcubeu.

„Spring break mode activated”, a scris Charlize Theron în descrierea postării.

Actrița a adoptat-o pe Jackson în 2012, iar pe August în 2015. Într-un interviu acordat publicației NPR în 2019, Charlize Theron a vorbit onest despre procesul de adopție.

„Am depus cererea în orice țară în care îmi era permis să adopt ca femeie singură. Și s-a întâmplat ca ambii mei copii să fie americani. S-au născut în Statele Unite și s-a întâmplat ca amândoi să fie afro-americani.”

Charlize Theron a mai precizat și că a știut întotdeauna că vrea să adopte.

„Chiar și atunci când eram în relații, am fost întotdeauna sinceră cu partenerii mei, spunându-le că adopția era modul în care familia mea va arăta într-o zi”, a declarat ea pentru People în 2018.

Charlize postează foarte rar imagini cu fiicele sale, însă în fiecare interviu pe care îl acordă vorbește cu multă admirație și iubire despre cele două. Într-un interviu acordat în toamna lui 2019, Charlize Theron a demonstrat că știe cât este de important să îi ajute pe cei din jur și îi învață pe copiii ei să se implice în diferite acțiuni de caritate. „Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize pentru E! News. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor.”

În urmă cu câțiva ani, actrița a vorbit deschis despre cel mai important rol din cariera ei, cel de mamă.

„Sunt într-o perioadă în care nu am parte aproape deloc de somn”, a declarat actrița. „Cred că a fi părinte este incredibil, dar și aglomerat și haotic. Cred că este foarte dificil pentru mame și societate să simtă această presiune.”

Câștigătoarea premiului Oscar a fost surprinsă acum ceva vreme în timp ce lua prânzul alături de noul său iubit într-un restaurant din Los Angeles. Potrivit Daily Mail, bărbatul misterios este modelul Alex Dimitrijevic. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună și nu s-au ferit să își arate afecțiunea în public, paparazzi surprinzându-i în timp ce râdeau și se țineau de mână.

Pentru întâlnirea romantică, atât Theron cât și Dimitrijevic au ales ținute casual. Actrița a optat pentru o pereche de pantaloni largi într-o nuanță deschisă și un pulover grena, pe care le-a accesorizat cu o percehe de papuci, o poșetă neagră Dior și o pereche de ochelari de soare. Dimitrijevic a ales să poarte o cămașă galbenă cu mâneci scurte și o pereche de jeanși albaștri.

Sean Penn a fost ultima persoană cu care Charlize Theron a avut o relație publică. Cei doi au început să iasă împreună în 2013, iar un apropiat al cuplului a declarat că aceștia s-au despărțit în 2015.

În urmă cu trei ani, actrița a vorbit extrem de onest despre zvonurile conform cărora ar fi fost logodită cu Sean Penn.

„Ce? Asta nu e adevărat, nu. Nu era cât pe-aci să mă căsătoresc cu Sean Penn, este o prostie. Am ieșit împreună la un moment dat, dar asta a fost tot”, a spus Charlize Theron în cadrul emisiunii The Howard Stern Show. Actrița a continuat: „A fost o relație, cu siguranță, am fost exclusivi, dar asta a durat doar un an. Nu ne-am mutat împreună. Nu s-a pus în niciun moment problema să ne căsătorim. Nu a fost nimic de genul ăsta.”

Citește și:
Robert Pattinson și Suki Waterhouse au devenit părinți pentru prima oară. Cum a fost surprins celebrul cuplu

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people