Charlize Theron, apariție rară alături de fiica ei, Jackson. Unde au fost surprinse cele două

Charlize Theron și fiica ei, Jackson, și-au făcut apariția la Paris Fashion Week.

Charlize Theron, apariție rară alături de fiica ei, Jackson. Unde au fost surprinse cele două

Charlize Theron a preferat ca până acum viața personală să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor, iar momentele în care a fost surprinsă în compania fiicelor sale, August și Jackson, au fost rare. 

Charlize Theron este discretă cu fiicele ei și nu obișnuiește să le expună des pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, spre bucuria fanilor, actrița a mers alături de fiica ei, Jackson, în vârstă de 11 ani, la prezentarea Dior din cadrul Paris Fashion Week.

Cele două au urmărit show-ul din primul rând și s-au bucurat de evenimentul la care au participat mai multe vedete, printre care Anya Taylor-Joy, Jenna Ortega, Robert Pattinson, Alexa Chung, Natalia Vodianova și Jennifer Lawrence

Foto: Profimedia

Pentru ocazia aceasta, Charlize Theron a fost îmbrăcată într-o cămașă albă cu mânecile suflecate și o fustă transparentă care atrăgea atenția lenjeriei negre cu talie înaltă pe care o avea pe dedesubt. Ținuta a fost completată de un clutch negru Dior, sandale negre și câteva inele. Fiica actriței, Jackson, a purtat un set compus dintr-o jachetă supradimensionată și o fustă plisată, ambele în carouri, și sandale albe Dior. 

Foto: Profimedia

Charlize Theron a adoptat-o pe fiica ei, Jackson, în 2012, iar în 2015 pe August. Actrița nu s-a ferit până acum să vorbească despre valorile pe care le transmite celor două, motiv pentru care le-a învățat că este important să se implice în acțiuni caritabile.

„Mereu spun să mergem și să facem ceva în folosul altor oameni”, a declarat Charlize Theron pentru E! News în 2019. „Atunci când faci ceea ce spui, lucru pe care vrei să-l învețe și copiii tăi, este de ajutor.”

Charlize Theron a mai povestit că Jackson și August iubesc să aibă grijă de prietenii lor necuvântători. 

„Copiii mei iubesc animalele, așa că fac muncă voluntară la diferite adăposturi. Fac curat și alte lucruri de genul acesta. Noi încercăm! Noi încercăm să ne ajutăm comunitatea”, a declarat actrița.

Într-un interviu de acum ceva timp, Charlize Theron a punctat faptul că își dorește să își crească fiicele într-un mediu deschis, lipsit de prejudecăți și stereotipuri și în care să se simtă libere să nu își ascundă adevărata identitate. 

„Am două fiice frumoase pe care, la fel ca orice alt părinte, vreau să le protejez și să le văd că reușesc ce și-au propus. Au fost născute cine sunt și exact acolo unde se regăsesc în timp ce se dezvoltă, exact cine vor să fie, nu este alegerea mea. Treaba mea ca părinte este să le iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce au nevoie pentru a fi cine vor să fie. Voi face tot ce-mi stă în putință ca fiicele mele să aibă acel drept și să fie protejate prin el”, a spus Charlize Theron într-un interviu pe care l-a acordat pentru Daily Mail în 2019.

Citește și:
Fiul lui Cher a fost răpit din hotelul în care locuia de patru bărbați angajați de celebra sa mamă

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people