Charlize Theron a împlinit 48 de ani. Modul inedit în care actrița și-a petrecut ziua de naștere

Charlize Theron și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cele două fiice ale sale.

Charlize Theron a împlinit 48 de ani. Modul inedit în care actrița și-a petrecut ziua de naștere

Luni, pe 7 august, Charlize Theron a împlinit 48 de ani. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere în weekend, alături de cele două fiice ale sale Jackson, în vârstă de 11 ani, și August, în vârstă de 7 ani, la concertul lui Taylor Swift din Los Angeles.

Cele trei s-au distrat pe cinste, dansând și cântând alături de Swiftt întreaga seară. Ba mai mult decât atât, Theron chiar a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram un clip video în care dansează alături de Jackson și August pe melodia Shake It Off.

„Mulțumesc pentru cea mai frumoasă zi de naștere @taylorswift!!! Ne-am simțit atât de bine”, a scris Charlize pe Instagram.

În urmă cu câteva luni, câștigătoarea premiului Oscar a fost surprinsă în timp ce lua prânzul alături de noul său iubit într-un restaurant din Los Angeles. Potrivit Daily Mail, bărbatul misterios este modelul Alex Dimitrijevic. Cei doi păreau extrem de fericiți împreună și nu s-au ferit să își arate afecțiunea în public, paparazzi surprinzându-i în timp ce râdeau și se țineau de mână.

Pentru întâlnirea romantică, atât Theron cât și Dimitrijevic au ales ținute casual. Actrița a optat pentru o pereche de pantaloni largi într-o nuanță deschisă și un pulover grena, pe care le-a accesorizat cu o percehe de papuci, o poșetă neagră Dior și o pereche de ochelari de soare. Dimitrijevic a ales să poarte o cămașă galbenă cu mâneci scurte și o pereche de jeanși albaștri.

Anul trecut, au existat mai multe zvonuri conform cărora Charlize Theron ar fi avut o relație cu modelul canadian Gabriel Aubry. Cei doi ar mai fi avut o legătură romantică în urmă cu cinci ani, dar actrița a negat public că se întâlneau la acea vreme. O sursă a declarat la momentul respectiv pentru Us Weekly că între cei doi „nu este nimic serios”, ci doar „se bucură de timpul petrecut împreună”.

Charlize și Gabriel au stârnit primele zvonuri în iunie 2017, când au fost fotografiați în fața unei școli din Santa Monica. Actrița din „Bombshell” a explicat situația luna următoare, în timpul unei apariții la Watch What Happens Live With Andy Cohen. Vedeta a negat relația cu modelul canadian și a susținut că nu s-au întânit niciodată mai mult de trei secunde.

„Nu l-am întâlnit niciodată. L-am întâlnit pentru vreo trei secunde.”, a spus actrița, explicând că s-au întâlnit doar „în trecere', deoarece fetele ei adoptate, Jackson și August, frecventează aceeași școală precum fiica lui Gabriel.

Sean Penn, în vârstă de 62 de ani, a fost ultima persoană cu care Charlize a avut o relație publică. Cei doi au început să iasă împreună în 2013, iar un apropiat al cuplului a declarat că aceștia s-au despărțit în 2015.

În urmă cu trei ani, actrița a vorbit extrem de onest despre zvonurile conform cărora ar fi fost logodită cu Sean Penn.

„Ce? Asta nu e adevărat, nu. Nu era cât pe-aci să mă căsătoresc cu Sean Penn, este o prostie. Am ieșit împreună la un moment dat, dar asta a fost tot”, a spus Charlize Theron în cadrul emisiunii The Howard Stern Show. Actrița a continuat: „A fost o relație, cu siguranță, am fost exclusivi, dar asta a durat doar un an. Nu ne-am mutat împreună. Nu s-a pus în niciun moment problema să ne căsătorim. Nu a fost nimic de genul ăsta.”

De asemenea, Charlize a precizat că ideea unui mariaj nu i-a surâs niciodată.

„Nu mi-am dorit niciodată să mă căsătoresc. Asta nu a fost niciodată important pentru mine. Dar nu m-am simțit niciodată singură. În acest moment al vieții mele, nu aș avea timp pentru ceva de genul acesta. Căsătoria nu e ceva care să-mi influențeze viața sentimentală”.

Citește și:
Ciara va deveni mamă pentru a patra oară. Cum a făcut marele anunț

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people