Charli XCX și George Daniel s-au logodit după un an de relație

Charli XCX și George Daniel și-au anunțat logodna printr-o postare pe Instagram.

Charli XCX și George Daniel s-au logodit după un an de relație

Cântăreața Charli XCX și membrul formației The 1975, George Daniel, s-au logodit după un an de relație. Vestea cea mare a fost dată chiar de către artista în vârstă de 31 de ani, care a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini cu Daniel, dar și o fotografie cu inelul de logodnă.

„charli xcx și george daniel pentru totdeauna!!!”, a scris Charli în descrierea celor trei imagini în care apare în ipostaze tandre cu George Daniel.

Așa cum era de așteptat, postarea făcută de Charli s-a bucurat de un real succes, strângând sute de mii de aprecieri și mii de comentarii.

„Plâng”, a scris Matty Healy, colegul de trupă al lui Daniel, în timp ce Dua Lipa a lăsat următorul comentariu: „aaaaaaahhhhhhhhh!!!!!!!!! ADOR!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ felicitări porumbeilor!!!!!”.

Primele zvonuri conform cărora Charli XCX, în vârstă de 31 de ani, și George Daniel, în vârstă de 33 de ani, ar forma un cuplu au apărut în martie 2022, când au fost văzuți ținându-se de mână în timp ce se plimbau prin New York. Toboșarul se afla în oraș la momentul respectiv pentru a o susține pe Charli XCX, care își făcea debutul în emisiunea „Saturday Night Live”.

În luna iunie a aceluiași an, Page Six a obținut în exclusivitate imagini cu cei doi în timp ce se aflau în Italia. Charli XCX și George Daniel s-au bucurat atunci de o vacanță pe coasta Amalfi și nu s-au sfiit să își arate dragostea. Cei doi au fost fotografiați îmbrățișându-se și sărutându-se pasional.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Înainte să formeze un cuplu, Charli XCX și George Daniel au lucrat împreună, colaborând în 2021 pentru piesa Spinning.

Charli XCX, al cărei nume real este Charlotte Emma Aitchison, este o cântăreață, compozitoare și actriță din Marea Britanie. Charli și-a început cariera muzicală postând videoclipuri pe contul ei de MySpace. În 2013 a lansat primul album, însă cariera ei a luat cu adevărat avânt un an mai târziu, odată cu piesa Fancy, pe care a realizat-o în colaborare cu Iggy Azalea. Potrivit The Sun US, melodia a devenit unul dintre cele mai bine vândute single-uri ale anului și a obținut două nominalizări la premiile Grammy.

Citește și:
Harrison Ford și Calista Flockhart, surprinși în ipostaze romantice într-un aeroport

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people