Celine Dion, declarații emoționante după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: „Sunt atât de fericită…”

Celine Dion a oferit un moment artistic emoționant la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Celine Dion, declarații emoționante după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris: "Sunt atât de fericită..."

Celine Dion a revenit cu emoție pe scenă vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris.

Celine Dion, interpretare de excepție la deschiderea Jocurilor Olimpice

După Lady Gaga și o serie de cântăreți europeni, spectacolul mult așteptat al lui Dion a încheiat ceremonia. În timp ce torța a fost aprinsă, Celine Dion, îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, împodobită cu mărgele, a cântat la baza Turnului Eiffel, oferind o interpretare puternică a piesei „Hymne A L’Amour” a lui Edith Piaf. Vremea nu a putut încetini performanța încărcată, care a prezentat-o pe Dion lângă un pian inundat de ploaie. Cântăreața a încheiat pe o notă emoționantă, arătând o emoție vizibilă la final.

Aceasta este prima dată când vedeta pop cântă de când a fost diagnosticată cu Sindromul Persoanei Rigide în decembrie 2022, care a obligat-o să se retragă din lumina reflectoarelor.

Ulterior, artista pop a transmis și un mesaj emoționant pe Instagram.

„Sunt onorată că am cântat în această seară, în cadrul Ceremoniei de deschidere a Parisului 2024, și foarte bucuroasă că m-am întors într-unul dintre orașele mele preferate! Mai presus de toate, sunt atât de fericită să sărbătoresc acești atleți extraordinari, cu toate poveștile lor de sacrificiu și determinare, durere și perseverență. Cu toții v-ați concentrat atât de mult asupra visului vostru și, indiferent dacă veți lua sau nu o medalie, sper că faptul că sunteți aici înseamnă că visul vostru a devenit realitate! Ar trebui să fiți cu toții foarte mândri, știm cât de mult ați muncit pentru a fi cei mai buni dintre cei buni. Rămâneți concentrați, continuați, inima mea este cu voi!”

În noul său documentar, „I Am: Celine Dion”, cântăreața canadiană a vorbit personal despre luptele sale de zi cu zi din cauza diagnosticului, precum și despre speranțele sale de a reveni într-o zi la ceea ce îi place cel mai mult: să cânte.

„Nu este greu să faci un spectacol, să știți. Este greu să anulezi un spectacol”, spune ea în film. „Muncesc din greu în fiecare zi. Dar trebuie să recunosc, a fost o luptă. Îmi lipsește atât de mult. Oamenii, mi-e dor de ei. Dacă nu pot alerga, voi merge pe jos. Dacă nu pot merge, mă voi târî. Nu mă voi opri”. Dion a mai declarat pentru Vogue Franța în aprilie că obiectivul ei este să vadă din nou Turnul Eiffel.

Într-un interviu acordat lui Hoda Kotb în iunie, Dion a povestit cum Sindromul Persoanei Rigide îi afectează vocea de cântăreață, spunând că se simte „ca și cum cineva te sugrumă”. Apăsând cu degetele pe gâtul ei, Dion a spus că „este ca și cum cineva îți împinge laringele, faringele, în acest fel”.

Ceremonia de vineri seară a avut loc în afara unui stadion, pentru prima dată în istorie, și a prezentat unele dintre reperele emblematice ale Parisului, inclusiv Turnul Eiffel. Pe lângă Dion, evenimentul a reunit 3.500 de actori, dansatori și interpreți muzicali.

Celine Dion a mai cântat la Jocurile Olimpice, dând startul ediției din 1996 de la Atlanta, cântând „The Power of the Dream”. Acea ceremonie a fost urmărită de un număr record de 3,5 miliarde de oameni.

Secretul revenirii sale a fost ținut secret până la sosirea sa la Paris luni, unde a fost văzută intrând și ieșind din hotelul său, Royal Monceau, atrăgând valuri de fani.

Deși a semnat autografe și a pozat pentru fotografii, inclusiv una cu Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, Dion nu a confirmat că va cânta la ceremonia de deschidere. Potrivit ziarului Le Figaro, organizatorii Jocurilor Olimpice i-au obligat pe artiștii implicați să semneze un acord de confidențialitate a cărui încălcare poate costa până la 250.000 de euro.

Potrivit TMZ, Celine Dion trebuia să primească două milioane de dolari pentru a cânta în cadrul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Paris de vineri. 

Luna trecută, Celine Dion a participat alături de fiul său, René-Charles Angélil, la proiecția noului său documentar, I Am: Celine Dion. Pentru evenimentul din New York, cântăreața a optat pentru o ținută complet albă, formată dintr-o fustă lungă și o cămașă, pe care le-a accesorizat cu o curea și cu bijuterii argintii. Fiul său, în vârstă de 23 de ani, a ales o ținută elegantă, purtând un costum negru.

Citește și:
Meghan Markle și actrița de la Hollywood Kimberly Williams-Paisley, surprinse împreună în Montecito

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people