Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o! Artista va lansa un documentar intim, ce se concentrează asupra problemelor sale de sănătate

Celine Dion se luptă cu o tulburare neurologică rară, numită “Stiff Person Syndrome”.

Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o! Artista va lansa un documentar intim, ce se concentrează asupra problemelor sale de sănătate

Celine Dion va lansa anul acesta I Am: Céline Dion, un documentar emoționant, ce urmărește viața profesională și personală a artistei, care a fost diagnosticată recent cu „Stiff Person Syndrome”. Documentarul, regizat de Irene Taylor, va apărea pe platforma Amazon Prime Video și va scoate la iveală „tot ceea ce a făcut [Dion] pentru a continua să cânte pentru fanii ei iubiți și loiali”, de când a fost diagnosticată cu o boală neurologică rară și incurabilă.

„Aceşti ultimi doi ani au fost o adevărată provocare pentru mine, de la descoperirea bolii mele şi până la a învăţa să trăiesc cu ea şi a o gestiona, fără să o las să mă definească”, a declarat Celine Dion într-un comunicat de presă.

„În timp ce drumul spre reluarea carierei mele de cântăreaţă continuă, am înţeles cât de mult îmi lipsea acest lucru, să pot să îmi văd fanii. În timpul acestei absenţe, am decis să documentez această parte a vieţii mele, să încerc să îi sensibilizez pe oameni în legătură cu această boală puţin cunoscută şi să îi ajut pe cei cu care împărtăşesc acest diagnostic”, a adăugat artista în vârstă de 55 de ani.

Potrivit unui comunicat de presă, „I Am: Céline Dion surprinde mai mult de un an de filmări în timp ce legendara cântăreață navighează în călătoria ei spre o viață deschisă și autentică în mijlocul bolii.”

Dată de lansare a documentarului încă nu a fost anunțată, însă fanii îl vor putea viziona pe platforma pe Prime Video.

Claudette Dion, sora lui Celine Dion, a vorbit recent despre starea de sănătate a artistei. Aceasta a declarat pentru 7 Jours că afecțiunea s-a agravat în ultima perioadă, făcând-o pe cântăreața în vârstă de 55 de ani „să își piardă controlul asupra mușchilor”.

„Ceea ce îmi frânge inima este că ea a fost întotdeauna disciplinată. Întotdeauna a muncit din greu. Mama noastră i-a spus mereu: ‘O vei face bine. O vei face cum trebuie'”, a declarat sora artistei.

Aceasta a adăugat și că Celine își dorește să cânte din nou, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

„Este adevărat că atât în visurile noastre, cât și în ale ei, scopul este să se întoarcă pe scenă. Cum? Nu știu”.

În decembrie 2022, Celine a anunțat că va trebui să anuleze turneului său mondial, Courage, din cauza bolii incurabile care îi afectează mușchii – inclusiv corzile vocale și inima.

„Corzile vocale sunt mușchi, iar inima este, de asemenea, un mușchi”, a spus Claudette în timp ce vorbea pentru 7 Jours. „Pentru că este un caz dintr-un milion, oamenii de știință nu au făcut prea multe cercetări, pentru că nu a afectat atât de mulți oameni.”, a mai declarat Claudette.

Aceasta a mărturisit că Dion este în prezent îngrijită de sora lor, Linda, și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați în această afecțiune.

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a dezvăluit Claudette Dion pentru Le Journal de Montreal.

„Sincer, cred că are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna dă tot atunci când cântă, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și în top. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți.”

Claudette Dion a mai precizat și că sora lor, Linda, locuiește acum împreună cu artista, în casa ei din las Vegas.

„Când o sun pe [Celine] și este ocupată, vorbesc cu sora mea, Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu.”

Citește și:
Sharon Stone, mesaj acid la adresa oamenilor care se tem de bătrânețe: Sunt doar proști și nerecunoscători'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people