Celine Dion a publicat o fotografie rară cu cei trei băieți ai săi: „A fost ceva memorabil”

Celine Dion a postat imagini inedite cu cei trei copii ai săi.

Celine Dion a publicat o fotografie rară cu cei trei băieți ai săi: "A fost ceva memorabil"

Celine Dion și copiii ei au sărbătorit începutul sezonului de sărbători petrecând timp de calitate împreună. Artista și băieții ei au urmărit luni meciul dintre Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights la T-Mobile Arena din Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 55 de ani a marcat „timpul distractiv” într-o postare recentă pe Instagram, care a fost plină de fotografii rare de grup.

Celine Dion, imagini emoționante cu copiii ei

În fotografii, Celine Dion și fiul său, René-Charles, în vârstă de 22 de ani, și gemenii Eddy și Nelson, de 13 ani, sunt văzuți în vizită la Canadiens după meci. Pe lângă faptul că a distribuit un clip cu vizita cântăreței pe X, cunoscut anterior sub numele de Twitter, echipa a lăsat un comentariu drăguț la postare: „Mulțumim pentru acest moment frumos, Celine! 🫶.”

„Au jucat atât de bine, ce meci”, a adăugat Celine Dion. „Vă mulțumim că v-ați întâlnit cu noi după meci, băieți! A fost ceva memorabil pentru noi toți. Să aveți un sezon minunat!”

În decembrie, cântăreața a fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară, numită „Stiff Person Syndrome”. Într-un interviu acordat site-ului HELLO! Canada, sora lui Celine Dion, Claudette, a vorbit despre starea de sănătate a artistei.

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță”, a mai spus Claudette Dion pentru Le Journal de Montreal în urmă cu două săptămâni.

„Sincer, cred că are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna dă tot atunci când cântă, întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și în top. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți.”

Claudette Dion a mai precizat și că sora lor, Linda, locuiește acum împreună cu artista, în casa ei din las Vegas.

„Când o sun pe Celine și este ocupată, vorbesc cu sora mea, Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu.”

Artista și-a anulat turneul

Potrivit Fundației pentru Stiff Person Syndrome, „spasmele musculare și rigiditatea sunt foarte variabile în ceea ce privește severitatea și rata de agravare”. Afecțiunea rară poate provoca, de asemenea, creșterea stresului și a anxietății, probleme de mobilitate și modificări ale posturii.

Celine Dion a anunțat recent că este nevoită să anuleze turneul Courage World Tour, care ar fi trebuit să debuteze în luna august la Amsterdam. Artista a precizat că boala cu care se luptă o împiedică să susțină cele 42 de concerte pe care le avea programate.

O sursă apropiată a vorbit despre decizia artistei, mărturisind că, deși își dorește să se întoarcă pe scenă, momentan, starea de sănătate nu îi permite acest lucru.

„Cu siguranță, scopul este ca ea să plece din nou în turneu, dar după ce se va simți mai bine. În acest moment, se concentrează pe sănătatea ei. Nu putea continua să amâne spectacolele – nu era corect față de fani”, a spus sursa, potrivit PEOPLE.

Citește și:
Care este acum relația dintre Theo Rose și Irina Rimes, după presupusul lor conflict de la Vocea României. Gestul neașteptat făcut de cele două artiste (VIDEO)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people