Cele mai recente imagini ale lui Kanye West cu soția sa, Bianca Censori, stârnesc revolte pe internet: „Înțeleg de ce Kim a plecat”

Kanye West a postat noi imagini controversate cu soția sa, Bianca Censori, care au stârnit comentarii revoltate.

Cele mai recente imagini ale lui Kanye West cu soția sa, Bianca Censori, stârnesc revolte pe internet: "Înțeleg de ce Kim a plecat"

Kanye West este acuzat că o controlează pe soția sa, Bianca Censori, după ce a împărtășit o fotografie revelatoare cu ea în timp ce gătește în bucătărie. Rapperul a intrat pe Instagram în weekend pentru a împărtăși cu urmăritorii săi imagini noi cu partenera sa de viață, în timp ce se află în bucătărie într-un body nude.

Kanye West, noi imagini controversate cu Bianca Censori

„Cremă de grâu”, a descris rapperul, în vârstă de 46 de ani, una dintre fotografiile cu designerul Yeezy, în vârstă de 29 de ani, purtând doar o mască de piele pe față, cizme negre și un costum de baie riscant care îi expunea complet posteriorul.

În urma imaginilor controversate, internauții au reacționat în secțiunea de comentarii: „Acest lucru este de fapt dezgustător”, a scris o persoană. „De ce se nimeni nu intervine și nu o ajută pe această femeie? Nu cred că aici se gătește mâncare, ci creierul ei!”. Un altul a fost de acord: „Este prinsă într-un joc psihologic periculos”, în timp ce altcineva a scris: „Înteleg de ce Kim a plecat, în fiecare zi…”.

Cu toate acestea, nu toți cred că Bianca Censori se află sub controlul lui West, unii susținând că este adult și că poate gândi singură: „E aproape ca și cum ar fi un adult care poate lua propriile decizii. Ye nu este un criminal”, a susținut un fan. Un altul, subliniind beneficiile pe care le-ar avea și soția rapperului miliardar în această relație, a adăugat: „Și ea îl folosește pentru banii lui😭 ce rost are argumentul vostru”.

Rapperul, acuzat că își manipulează soția

Totuși, nu doar internauții de pe rețelele de socializare sunt îngrijorați pentru Censori. S-a zvonit în trecut că persoane apropiate ei consideră că rapperul are o influență negativă asupra ei.

„Bianca este blocată, iar prietenii ei încearcă să o salveze, dar nimeni nu poate din cauza zidurilor pe care Kanye le-a pus în jurul ei. Toată lumea este extrem de îngrijorată. Ea nu este așa. Ea este o persoană incredibil de deschisă și plină de viață, care nu este niciodată una care să își țină gura închisă.”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în septembrie 2023.

O sursă din interior a împărtășit apoi, câteva zile mai târziu, că prietenii ar fi reușit să ia legătura cu Censori pentru a-și exprima opiniile, dar ea nu a fost interesată să le asculte.

„Câțiva dintre prietenii ei au reușit în cele din urmă să dea de ea, dar nu era interesată să vorbească și nici nu era interesată de grijile nimănui pentru ea”, a declarat o sursă pentru Daily Mail la vremea respectivă.

În luna următoare, o sursă a dezvăluit cât de mult are West de spus în legătură cu ceea ce face sau poartă Censori: „Kanye are un set de reguli pentru Bianca, printre care se numără să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte. De asemenea, i se cere să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice, chiar dacă Kanye nu face sport. Nu mai are minte proprie”, a susținut o persoană din interior.

Kanye West și Bianca Censori s-au căsătorit pe 20 decembrie 2022, la mai puțin de o lună după ce s-a finalizat divorțul fondatorului Yeezy de fosta soție, Kim Kardashian. De atunci, cuplul a fost văzut călătorind peste tot în lume în ținute scandaloase, inclusiv într-o excursie în Italia, în care Censori s-a plimbat desculță și a purtat un bikini pe stradă.

La începutul acestei luni, Kanye West s-a lăudat online cu soția sa, iar, de ziua ei de naștere, a numit-o „cea mai frumoasă muză iconică super rea”. Rapperul, care împarte patru copii cu Kim Kardashian, de 43 de ani, a mai spus că ea a fost „cea mai uimitoare mamă vitregă pentru copiii noștri”. El și-a încheiat mesajul de atunci: „… Te iubesc atât de mult, îți mulțumesc că ți-ai împărțit viața cu mine”.

Citește și:
Sophie Turner, gest neașteptat în cadrul procesului cu fostul său soț, Joe Jonas

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people