Ce vor să schimbe Andreea Ibacka și soțul ei în căsnicia lor. Anunțul făcut de actriță: „E pe lista de rezoluții”

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din showbiz-ul autohton.

Ce vor să schimbe Andreea Ibacka și soțul ei în căsnicia lor. Anunțul făcut de actriță: "E pe lista de rezoluții"

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a vorbit despre viața de familia și dinamica alături de doi copii. Actrița a spus cum reușesc ea și soțul ei, Cabral, să își împartă responsabilitățile într-un mod eficient. 

„Practic fii-miu se trezește primul și trebuie să mă trezesc și eu, nu de alta dar dacă nu, vine peste noi în pat. Mai împărțim responsabilitățile, dar în mare parte eu duc copiii la grădiniță. Cel mic vrea la grădi, dar când vede că se desparte de mine e o mare dramă, jelește, și eu rămân așa, încărcată, toată ziua! Cabral mă ajută când am și eu treabă dimineața, noi nu avem un program fix. În funcție de zi sau de săptămână ne împărțim, avem un google calendar în care notăm toate activitățile cu copiii, ca să nu ne încurcăm”, a spus Andreea Ibacka pentru Ciao.ro.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, Andreea Ibacka a recunoscut că există un aspect pe care ar vrea să îl schimbe.

„A intrat recent la priorități, e pe lista de rezoluții 2024 să reușim să stăm mai mult împreună, pentru că ei au fost foarte mici până acum. Eu recunosc că îmi face plăcere să stau cu copiii, îi iubim foarte tare, dar cred că e nevoie și de activități de cuplu, fără copii, la un moment dat, la ore la care copiii dorm și ne bazăm pe bunici. În Dubai ultima oară am fost doar noi doi dar nu reușim să stăm foarte mult departe de copii. Cred că intrăm într-o etapă chiar ușoară, acum comunică împreună între ei, s-au mai ușurat treburile și le mai putem grupa activitățile. Sunt și împreună la aceeași grădiniță acum!”, a completat Andreea Ibacka pentru sursa citată.

Andreea Ibacka a vorbit recent fără rețineri despre soțul ei, Cabral. Actrița a făcut confesiuni sincere despre căsnicia cu partenerul ei de viață, dar și despre secretul relației lor armonioase. 

„Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început, dar cred că e normal să fie așa. Cred că încă avem multe lucruri care ne aleagă, experiențe trăite împreună, pentru că e important să ai lucruri în comun și ne place să călătorim mult, spre exemplu. Reușim să ne conectăm mai bine în vacanțe decât acasă. În Dominicană am petrecut cel mai mult timp împreună, a fost un plus pentru familia noastră. Dacă se întâmplă ceva da, pe el îl sun primul”, a spus Andreea Ibacka, în podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Acum ceva timp, Andreea Ibacka a dezvăluit care este tradiția pe care încearcă să o respecte cu strictețe împreună cu familia ei. 

„Nu am marcat chiar de fiecare dată cu ceva așa spectaculos. Până la urmă e important să fim împreună, să servim masa toți. Eu țin la chestia asta, să fie masa aceea în familie, de duminică, tradiția aceea pe vechi. Pentru mine astea sunt importante și mai puțin să facem o sărbătoare cu fast, cu tort, cu artificii ca să punctăm fiecare ocazie”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech Știri.

Vorbind și despre căsnicia ei, actrița a recunoscut că ea și Cabral Ibacka nu au fost lipsiți de momente dificile în relația lor, dar au reușit să le gestioneze. 

„Nu avem o căsnicie perfectă, avem o căsnicie normală, cum are toată lumea, cu suișuri și coborâșuri. Dar ne leagă foarte multe și atunci când există iubire, știi cum e, îți mai scoți și ochii, dar mai lași și de la tine. Cam așa și la noi. Sigur că da, numai că acasă nu e ca pe sticlă. Acasă mai apar și nervii, nu doar umorul”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa menționată. 

Citește și:
Alina Pușcaș, dezvăluiri inedite după 5 ani de căsnicie cu Mihai Stoenescu: „Măcar să își dea cu părerea'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people