Ce vedete au participat la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță și ce ținute spectaculoase au purtat

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în weekend.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță s-au căsătorit în weekend și au avut parte de o petrecere fabuloasă organizată la Palatul Snagov.

Primele imagini de la petrecere au fost dezvăluite pe rețelele de socializare de vedetele care au participat la eveniment. Printre invitați au fost Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Gina Pistol, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea și alții.

Gina Pistol și-a făcut apariția singură la eveniment, nu a fost însoțită de Smiley, soțul ei, și a purtat o ținută neagră, extrem de elegantă. Tot ea a fost și protagonista unui moment neașteptat. Gina Pistol a urcat pe scenă și a cântat alături de mireasă, dar și de Maria Buză, dovedind că are nu doar talent în televiziune, ci și în muzică.

Daciana Sârbu a luat parte la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță, eveniment care a avut loc sâmbătă, 5 octombrie. În pozele postate de fostul politician pe rețelele de socializare nu apare alături de Victor Ponta, soțul ei, ci de Irina, fiica lor în vârstă de 16 ani. Daciana Sârbu a optat pentru o rochie elegantă creată de brand-ul M.Marquise, același care a semnat și cele două rochii de mireasă purtate de Monica Bîrlădeanu.

Tot pentru ținute M.Marquise au optat și Adelina Pestrițu și Geanina Ilieș, prezentatoarea Antena 1. Destul de discreți cu aparițiile publice, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au impresionat cu apariția lor la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Vedeta a îmbrăcat o rochie sacou neagră, cu voal transparent în partea de jos, în timp de Adrian Brâncoveanu a purtat un costum negru, cămașă albă și papion negru.

Apariții elegante și stylish au avut și actrițele Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Andreea Vasile și Victoria Raileanu, iar tu poți vedea toate fotografiile în galeria de mai sus.

Pentru petrecere Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă, cu pene în partea de jos, pe care a accesorizat-o cu bijuterii elegante, însă ulterior, pentru dansul mirilor s-a schimbat în a doua rochie la fel de spectaculoasă, una cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Ambele au fost create de casa de modă din România M.Marquise. Valeriu Gheorghiță a purtat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru. Dress code-ul vestimentar impus invitaților prezenți la nunta de la Palatul Snagov a fost „Black Tie'. Conform presei mondene, cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat Monica Bîrlădeanu ar fi costat în total aproximativ 3000 de euro.

Ce meniu au avut Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță la nuntă

Nunta celor a fost completată de un meniu exclusivist pregătit de Chef Petrișor Tănase, cu preparate alese, precum sturion rumenit, sarmale învelite în frunză de hrean și viță, mușchi de porc în crustă de verdețuri și pulpe de rață cu varză roșie și mere. Tortul mirilor a fost o adevărată capodoperă culinară și a fost făcut la cofetăria Dacianei Sârbu. Acesta a fost realizat din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool.

Locația a fost aranjată foarte elegant, cu flori albe naturale. În plus, fiecare invita a avut numele în dreptul scanului, meniul de cinci stele pe farfurie, dar și un cadou. Actrița a ales o mărturie de la un brand celebru de parfumuri pentru fiecare invitat.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri inedite despre relația cu fiul ei. Ce promisiune i-a făcut vedeta TV lui Zian: „De asta am ales…”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people