Ce tradiție nu au respectat Daliana Răducan și Răzvan Simion la nunta lor. Dezvăluirile făcute de prezentator: „Am decis să nu facem”

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit în cadrul unui eveniment organizat în cerc restrâns.

Daliana Răducan, în vârstă de 33 de ani, și Răzvan Simion, în vârstă de 43 de ani, sunt împreună de aproape trei ani și au demonstrat că au o relație stabilă și bazată pe iubire. Acum un an, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și-a cerut iubita în căsătorie, iar nunta lor a avut loc în acest weekend

Cei doi au dezvăluit numeroase imagini și clipuri de la evenimentul care a avut loc zilele trecute, dar și de la petrecerea de nuntă organizată într-un local din București.

„A durat mult până mi-am găsit camaradul de viață potrivit. Ne-am așteptat reciproc, și eu pe el, și el pe mine. Ne-am așteptat pregătindu-ne unul pentru celălalt. Ani de zile, experiențe trăite separat pentru a ne aduce împreună. Nu m-a intrebat, nu am răspuns, DA-ul s-a născut din noi, în clipa în care privirile ni s-au întâlnit și sufletele s-au îmbrățisat. Astăzi am rostit DA-ul nostru. Decretul nostru de iubire și de camaraderie s-a oficializat astăzi, 8 iunie, în prezența familiilor noastre dragi.
Vă invităm să ne bucurăm împreună, fiindu-ne alături, pe paginile noastre de socializare.
Pregătim, cu gândul la voi, cele mai frumoase momente de la nunta noastră”, au scris cei doi pe rețelele de socalizare.

Ce tradiție nu au respectat cei doi la nuntă

Cuplul a împărtășit numeroase fotografii și clipuri pe rețelele de socializare, în care fanii au putut admira cadre inedite de la petrecere. Din imagini s-a putut observa că lipsește un moment tradițional la nunțile moderne, mai exact cel în care mireasa aruncă buchetul pentru a fi prins de o altă doamnă sau domnișoară aflată la petrecere.

Răzvan Simion a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1 care este motivul pentru care au renunțat la această tradiție.

„La noi a fost mai simplu, că singura care s-ar fi putut califica era fiica mea și am decis să nu facem. Doamnele erau însurate, ba chiar cu soții din dotare”, a explicat, cu umor, Răzvan Simion, la Neatza cu Răzvan și Dani.

În imaginile dezvăluite după nuntă, cei doi au apărut în numeroase ipostaze, lângă o mașină de epocă. Daliana Răducan a impresionat cu rochia de mireasă aleasă, din dantelă prețioasă, dar și cu bijuteriile spectaculoase.

Daliana Răducan a colaborat cu designerul Nicoleta Negriă pentru a crea rochia perfectă pentru marele eveniment. Conform site-ului oficial al brandului ales de Daliana Răducan, prețurile rochiilor de mireasă pornesc de la 5000 de lei și pot ajunge până la 18.000 de lei, în funcție de material și complexitate.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au vorbit și despre modul în care și-au ales verighetele.

„Cifra 8 simbolizează infinitul, la fel și verigheta mea Infinity Diamonds. Răzvan este un clasic și a optat pentru o verighetă masculină”, a povestit Daliana.

Daliana Răducan, despre relația cu Răzvan Simion

Daliana Răducan a preferat să rămână discretă și a vorbit rar despre relația ei cu Răzvan Simion. Cu toate acestea, recent a împărtășit dificultățile întâmpinate în formarea unei relații cu o persoană publică. Inițial, a fost provocator pentru ea să se obișnuiască cu această expunere și cu atenția pe care o primea din partea celor din jur. Cu toate acestea, a considerat că aceste sacrificii au fost justificate deoarece relația cu prezentatorul TV este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-a trăit.

„Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși. Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam. (…)

Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. (…) Am evoluat foarte mult împreună.”, a mai spus Daliana Răducan.

Citește și:
Dana Rogoz, dezvăluiri inedite despre copiii săi. La ce trucuri apelează actrița atunci când pleacă în vacanță: „Sunt niște scheme care funcționează'

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people