Ce ținută a purtat Rihanna la aniversarea partenerului ei, A$AP Rocky

Rihanna nu a dezamăgit nici de această dată și a arătat fabulos la aniversarea partenerului ei, A$AP Rocky.

Ce ținută a purtat Rihanna la aniversarea partenerului ei, A$AP Rocky

A$AP Rocky a împlinit 34 de ani pe 3 octombrie. Rapperul și-a sărbătorit ziua de naștere în compania partenerei sale, Rihanna, iar cei doi s-au bucurat de o întâlnire la restaurantul Olivetta din West Hollywood. 

Rihanna și A$AP Rocky au atras și de această dată privirile tuturor. Cu ocazia aniversării iubitului ei, artista a purtat o ținută all black, compusă dintr-o rochie lungă, cu crăpătură, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi cu toc și o jachetă de piele supradimensionată.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

În ceea ce îl privește pe rapper, el nu a riscat din punct de vedere vestimentar și a mers pe varianta unui costum negru. 

Rihanna și A$AP Rocky au devenit părinți în acest an, în luna mai. Cei doi au preferat să păstreze discreția când vine vorba de copilul lui, iar până acum nu au făcut publice imagini cu cel mic și nici nu i-au dezvăluit numele. 

„Rihanna nu este încă pregătită să își prezinte bebelușul în premieră în lume. El este încă foarte tânăr și ea încă gestionează tranziția către maternitate. Rihanna este extrem de protectoare cu copilul ei și a lăsat doar un grup select de prieteni apropiați și familia să-l cunoască. Acesta este cel mai important moment din viața ei și îl ia foarte în serios”, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.

Recent, fanii artistei au fost luați prin surprindere de un anunț cu privire la cariera ei muzicală. Rihanna va susține anul viitor celebrul concert de la Super Bowl. Finala ligii profesioniste de fotbal american (NFL) va avea loc pe 12 februarie 2023, pe State Farm Stadium din Glendale, Arizona.

NFL a dezvăluit vestea prin intermediul unei fotografii în care Rihanna apare ținând în mână o minge de fotbal american. Imaginea a fost preluată și de artistă, care a postat-o pe contul său de Instagram.

„Rihanna este unică, o forță culturală de-a lungul carierei sale. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu Rihanna, Roc Nation și Apple Music pentru a aduce fanilor o altă performanță istorică la The Halftime Show”, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului.

„A ÎNCEPUT. @rihanna va urca pe scenă pentru primul Apple Music Super Bowl Halftime Show din istorie, pe 2.12.23”, au scris cei de la Apple Music pe Twitter.

Citește și:
Alex Rodriguez, mesaj neașteptat pentru Jennifer Lopez după ce aceasta s-a căsătorit cu Ben Affleck

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people