Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Theo Rose și-a ținut la curent fanii de pe social media cu privire la evoluția sarcinii.

Ce temeri are Theo Rose, însărcinată în luna a opta. Declarațiile emoționante făcute de artistă

Theo Rose și actorul, scenaristul și regizorul Anghel Damian, cel care regizează serialul „Clanul” de la PRO TV în care joacă și artista, formează de ceva timp un cuplu. Cei doi au preferat să fie rezervați în declarații și să-și păstreze relația departe de ochii curioșilor. În curând, vor deveni părinți pentru prima dată, cântăreața fiind acum însărcinată cu un băiețel, pe care îl va chema Sasha Ioan.

Theo Rose și-a ținut la curent fanii de pe social media cu privire la evoluția sarcinii. Recent, cântăreața, însărcinată în luna a opta, a dezvăluit pe rețelele de socializare că este mai emoționată ca oricând și are unele temeri legate de venirea pe lume a copilului ei.

„Visez de câteva nopți numai posibile variante de naștere.
Am visat că a scos copilul mâna prin burta mea și că stăteam și eu și încă două orașe să ne uităm la el cum respiră prin crăpătură. I-am rugat pe doctori să-mi pună măcar un fermoar, să nu-i fie frig.:))))
Am visat că m-am ridicat după naștere să-mi iau copilul și mi-a fost întinsă o fetiță născută prematur pe care nu știu ce minte am avut să refuz să o iau acasă.
Ultima perioadă e încărcată de emoții și gânduri de tot felul… (…)
E clar că s-au mai gândit și altele înaintea mea la tot felul.
Curaj, găină, că te tai!”, este mesajul transmis de Theo Rose în descrierea unei fotografii în care i se poate observa burtica de gravidă.

Artista a realizat recent o ședință foto inedită, însă a povestit cu amuzament că a avut parte de probleme la care nu s-ar fi gândit.

„Am făcut niște poze… ce vorbești! Am făcut niște poze îndrăznețe, am râs cu echipa la final că eu nu am vrut să fac poze de gravidă pentru că, deși îmi place să văd la alte fete pozele acelea clasice de graviduță, eu nu mă regăsesc fiindcă eu nu sunt foarte elegantă și m-aș fi uitat la pozele acelea și nu m-aș fi recunoscut. Și am zis că dacă tot fac chestia asta pentru mine, fie găsesc o idee îndrăzneață, ori nu mai fac deloc”.

„Și am găsit niște idei pe internet la o fată pe care o urmăream, care tot așa se pozase gravidă și le-am arătat ideile (n.red. echipei) și au construit pe baza imaginilor respective. Și eu le-am zis: Nu am niciun fel de limită, hai să pozăm! Pentru că nu se știe niciodată dacă eu mai arăt așa, e prima dată în viața mea când mai am și eu o formă, hai să facem frumos, să îmi amintesc și eu de mine când am arătat cât de cât a om.”, a dezvăluit Theo Rose, pe Instagram.

Pentru Theo Rose, cariera este deosebit de importantă și din acest motiv nu intenționează să renunțe la acest aspect al vieții sale nici după ce va deveni mamă. Artista a precizat că nu va lipsi foarte mult de pe scenă, inclusiv la studioul de înregistrări intenționând să meargă împreună cu bebelușul ei.

„Sunt foarte entuziasmată pentru ce urmează pe plan muzical pentru că nu mă las. Odată cu aflarea veștii că sunt însărcinată nu m-am dat deloc în spate de la ce ține de activitatea mea muzicală. Dimpotrivă, îmi las terenul pregătit pentru mult timp după ce voi naște. Da, cu siguranță nu voi sta mult timp acasă. O să iau copilul cu mine în spate și mă duc să mai fac muzică. Avem foarte multe de făcut – sesiuni live și piese”, a declarat Theo Rose, potrivit Fanatik.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre unul dintre regretele sale: „Nu mi-a plăcut de la început'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people