Ce surprize i-a pregătit Amalia Enache fiicei sale care a împlinit 6 ani: „Ai deja un dar atât de important în viață”

Alma, fiica Amaliei Enache, a împlinit 6 ani.

Ce surprize i-a pregătit Amalia Enache fiicei sale care a împlinit 6 ani: "Ai deja un dar atât de important în viață"

Alma, fiica Amaliei Enache, a împlinit 6 ani, iar prezentatoarea PRO TV i-a organizat micuței o petrecere de poveste și i-a și transmis public un mesaj emoționant.

„6 ani de curaj cum n-am mai văzut la altcineva, de îndrăzneală bună, de învățare continuă. Te observ deja de ceva timp, Alma mea iubită, cum îți construiești singură relațiile cu prietenii, cum îi alegi după gustul si sufletul tău, complet în lipsa mea, observ cum te iubesc ceilalți, din afara familiei, numai și numai pentru ce știi tu să dai în relația cu ei, pentru cine ești tu. Îți văd prietenii iubindu-te și asta îmi spune că ai deja un dar atât de important în viață: te faci iubită! La mulți ani, Alma!”, a scris Amalia Enache în descrierea imaginilor de la petrecere.

Prezentatoarea a mai dezvăluit și un clip în care se poate observa cât de bine s-a distrat fetița ei alături de prietenii ei la petrecere.

„Eu nu mă omor în general după animatori și ursitoare la petrecerile de copii, din cauza costumelor îndoielnice, prea butaforice pentru gustul meu, în care văd prea mare distanță tocmai față de personajele pe care copiii și le imaginează. Ei bine, acești tineri nu doar că arată exact ca în povești, dar au făcut azi magie cu copiii, prin buna lor dispoziție autentică, prin energia reala, nu jucată, prin bunătatea față de copii și imaginația în a le ține interesul treaz. Show-ul cu savanți este senzație!”, a mai povestit Amalia Enache pe Instagram.

De ce Amalia Enache nu dezvăluie cine este tatăl fiicei sale

Amalia Enache împărtășește des imagini cu Alma pe rețelele de socializare. În ceea ce îl privește pe tatăl fiicei sale, prezentatoarea nu i-a dezvăluit identitatea și a păstrat mereu discreția referitor la acest aspect. În cadrul unui interviu pentru click.ro, Amalia Enache a declarat că partenerul ei nu este o persoană publică, preferând să rămână departe de lumina reflectoarelor. 

„E tatăl ei. Nu este o persoană publică. Preferă să rămână în spate. Are un alt stil de viață decât al nostru. Este de mai bine de doi ani, aici, în România. E aici, cu noi”, a mărturisit Amalia Enache pentru sursa menționată.

Nu este pentru prima dată când Amalia Enache oferă detalii despre relația pe care o are cu partenerul ei. În podcast-ul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, aceasta a vorbit despre tatăl fiicei sale. Prezentatoarea TV a povestit că preferă să fie rezervată când vine vorba de viața de familie, dar și relația de cuplu pentru că nu își dorește ca o expunere foarte mare să o afecteze pe fiica ei. 

„Eu am știut foarte clar cine este cel mai bun om din lume pe care-l cunosc, cine este cel mai bun tată posibil pentru copilul meu și cu cine am așa o legătură sufletească, dumnezeiască. Prioritatea este interesul copilului meu. Dacă sunt bun pentru copilul meu, sunt un om bun pentru lume, ea e cea mai importantă. Supraexpunerea unor povești intime cred că ar putea afecta copilul. Eu sunt omul iubirilor mistuitoare, foarte puternice. Dar nu întotdeauna din aceste iubiri se poate naște o iubire pe viață. Copilul îl faci cu acel om în care ai cea mai mare încredere din lume, că niciodată nu va trăda binele suprem al copilului pentru alte lucruri. Așa am simțit eu. Și nu în toate iubirile mele mistuitoare am simțit că ar putea fi o treabă pe viață”, a declarat Amalia Enache.

Citește și:
Andreea Marin, dezvăluiri inedite despre relația cu partenerul ei, cu 10 ani mai tânăr

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people