Ce sumă fabuloasă a pierdut Sharon Stone în urma accidentului vascular cerebral din 2001: „Totul dispăruse”

Sharon Stone a dezvăluit că a rămas cu "zero bani" după ce a pierdut 18 milioane de dolari în urma accientului vascular cerebral suferit în 2001.

Ce sumă fabuloasă a pierdut Sharon Stone în urma accidentului vascular cerebral din 2001: "Totul dispăruse"

Sharon Stone privește în urmă la accidentul vascular cerebral din 2001 cu sentimente mixte. Într-un interviu acordat publicației Hollywood Reporter, marți, actrița din „Basic Instinct” a dezvăluit că a pierdut 18 milioane de dolari din economii după ce a suferit un accident vascular cerebral, care i-a provocat o hemoragie cerebrală de nouă zile.

Sharon Stone, dezvăluiri despre averea pierdută

În timpul recuperării de șapte ani, perioadă în care s-a îndepărtat de Hollywood, a fost victima unor persoane care au profitat de ea. Prin urmare, actrița povestește cum a ajuns să piardă 18 milioane de dolari din averea ei.

„Aveam 18 milioane de dolari economisiți datorită succesului meu, dar când m-am întors, totul dispăruse. Frigiderul meu, telefonul meu – totul era pe numele altor persoane”, a declarat Stone. „Nu aveam niciun ban”.

Actrița, în vârstă de 66 de ani, a continuat dezvăluind că trauma suferită i-a schimbat complet modul în care funcționează creierul și felul în care gândește.

„Un călugăr budist mi-a spus că am fost reîncarnată în același corp”, a spus Stone. „Am avut o experiență de moarte și apoi am fost adusă înapoi. Am sângerat în creier timp de nouă zile, așa că creierul meu a fost împins în fața feței mele. Nu mai era poziționat în capul meu unde fusese înainte. Și în timp ce se întâmpla asta, totul s-a schimbat. Simțul mirosului, vederea, atingerea. Nu am putut citi timp de câțiva ani. Lucrurile erau întinse și vedeam modele de culori. Mulți oameni au crezut că voi muri”, a continuat actrița.

Acum că s-a vindecat, vedeta din „Casino” a spus că a reușit să meargă mai departe după ce și-a pierdut banii pentru că a decis să „rămână prezentă și să renunțe”.

„Am decis să nu mă agăț de faptul că sunt bolnavă sau de orice amărăciune sau furie. Dacă muști din sămânța amărăciunii, aceasta nu te părăsește niciodată. Dar dacă îți păstrezi credința, chiar dacă acea credință este de mărimea unui bob de muștar, vei supraviețui. Așadar, acum trăiesc pentru bucurie. Trăiesc pentru un scop.”, a spus Stone.

Actrița s-a plâns de cât de scump este să fii celebru

Milionara Sharon Stone, actriță cu o avere estimată la peste 40 de milioane de dolari, e la fel ca noi — deranjată de costurile din ce în ce mai mari ale vieții. Vedeta s-a plâns în cadrul unui interviu în legătură cu prețul bogăției și celebrității, lucru care i-a adus numeroase critici din partea fanilor care consideră că aceasta a pierdut contactul cu realitatea.

Recent, Sharon Stone a acordat un interviu publicației In Style, unde a vorbit și despre bani. Și chiar dacă oricine s-ar aștepta ca o persoană ale cărei venituri depășesc cu mult media să nu fie tocmai racordată la cheltuielile de care au parte oamenii care muncesc în medii mai puțin recompensate financiar, actrița a depășit măsura, ajungând să se plângă jurnaliștilor în legătură cu costurile unei vieți faimoase. Astfel, milionara Sharon Stone s-a lamentat: „Mergi la cină, sunt 15 oameni la masă, și cine primește nota? Tu achiți nota de 3000 de dolari de fiecare dată. E foarte scump să fii celebră.”

Printre cele mai mari cheltuieli de care are parte actrița se numără cele legate de achiziționarea unei noi case, dar și salariile pe care este nevoită să le plătească echipei sale de securitate, oamenilor din echipa sa de PR, precum și managerilor și make-up artiștilor care se ocupă de imaginea sa pentru fiecare apariție publică.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people