Ce sumă de bani cere Florin Ristei pentru o oră de concert: „Am zece oameni”

Florin Ristei a dezvăluit ce sumă de bani cere pentru un concert de o oră alături de trupa sa.

Ce sumă de bani cere Florin Ristei pentru o oră de concert: "Am zece oameni"

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, care se bucură în prezent de un succes răsunător. Recent, cântărețul a dezvăluit tariful său pentru un spectacol de o oră, după ce au apărut mai multe speculații legate de banii pe care îi încasează.

Talentul lui Florin Ristei a captivat publicul după ce și-a demonstrat abilitățile la emisiunea X Factor România în 2013. De atunci, artistul a strălucit pe scenele din întreaga țară, oferind sute de concerte și bucurându-se de succes. Momentul care l-a consacrat a fost când a interpretat memorabil melodia „Fairytale” de la Alexander Rybak, surprinzând atât telespectatorii, cât și jurații emisiunii.

Cât cere Florin Ristei pentru o oră de cântat

Cu o carieră muzicală remarcabilă, mulți au fost curioși să afle care este venitul artistului din pasiunea sa pentru muzică. Recent, Florin Ristei a răspuns la această întrebare în cadrul unui interviu la testul poligraf, realizat special pentru canalul de YouTube al lui Selly. În timpul interviului, alături de Ristei a fost și Speak, care a remarcat ceasul de lux purtat de artist.

„Tu ai foarte mulți bani”, a spus Speak.

„Foarte mulți bani?! Comparativ cu mama. Cu cine?”, a întrebat ulterior Florin Ristei.

„Cu multă lume. Vă zic eu cât ia el pentru un concert și faceți voi calculele. Uite și ce are la mână…”, a adăugat Speak.

„Cât iau pe un concert?! 8.500 de euro cel puțin. Am 10 oameni. Iau 8.500 de euro pe o oră de cântat. Asta direct prin mine, pentru că nu mă vinde nimeni altcineva. Dacă auziți vreodată prețuri din altă parte, să ne sunați, că e mai ieftin”, a fost răspunsul oferit de Florin Ristei.

Artistul, dezvăluiri despre X Factor și Ștefan Bănică

Florin Ristei este primul fost participant al show-ului de talente X Factor România care a ajuns să facă parte și din juriu, în 2020. Invitat la podcastul „Vreau să știu”, găzduit de Cătălin Oprișan, Florin Ristei a făcut o serie de dezvăluiri despre perioada în care a fost coleg cu Ștefan Bănică la X Factor.

„Domnul Bănică, chiar și când vine lejer e tot bine îmbrăcat, doar când vine cu mașina la repetiții, dar tot frumos se îmbracă. Eu l-am cunoscut pe domnul Bănică personal bine la X Factor. Ultima amintire înainte de X Factor era așa. Eu cântam acolo joia, vinerea și sâmbăta la o cafenea. A cântat și domnul Bănică odată la un eveniment, eu m-am dus întâmplător la prânz acolo, când domnul Bănică făcea probe de sunet. Iar el, cu rigurozitate, făcea probe. Își zicea nemulțumirile, ce îi place, ce nu îi place, cu un ton ferm, dar care mie mi-a plăcut pentru că mi-a creat profesionalism și mi-am creat o părere despre dânsul la prima vedere. Și tot auzeam stânga, dreapta, ‘E dificil Bănică, e așa, profesionist, e..’. Și mi se părea că toate astea erau niște plusuri.”, a povestit Florin Ristei.

Florin Ristei a mărturisit că are o profundă admirație pentru Ștefan Bănică, pe care îl consideră un artist profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

„În fine, am avut tendința să judec și eu după ce am auzit. Când l-am cunoscut la X Factor am găsit la el tot ce îmi place mie la muncă, cum tratează el munca, cât de serios e, cât de mult repetă, nu există să îi distragă cineva atenția. Dacă muncim, muncim, nu stai pe telefon. E disciplină, munca e disciplină. Și când îl vezi tot timpul aranjat, cu bijuteriile acolo unde trebuie. Și-a creat personajul și se vede că are respect pentru el. Am făcut 399 de emisiuni live unde lucram înainte, a fost unul dintre invitați. Ștefan Bănică. A venit cu o jumătate de oră mai devreme, 40 de minute înainte, singurul care a întârziat a fost el. A fost la machiat. A spus ‘Iertați-mă, haideți să îi dăm drumul’. A zis ‘Nu intru până nu sunt bec’. Unul e Ștefan Bănică.” a declarat Florin Ristei.

Citește și:
Demi Moore, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum își petrece actrița vacanța

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people