Ce spune Radu Ștefan Bănică despre posibilitatea de a participa la America Express

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică, a dezvăluit dacă ar participa la America Express.

Ce spune Radu Ștefan Bănică despre posibilitatea de a participa la America Express

Radu Ștefan Bănică are o carieră de succes în actorie. Fiul lui Ștefan Bănică este implicat în mai multe proiecte și vrea să se concentreze și pe muzică, acolo unde speră să aibă parte de aceleași aprecieri. 

Radu Ștefan Bănică a participat în show-ul „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 și face parte din juriul emisiunii „Vedeta familiei” de la TVR 1, alături de Elena Gheorghe și Matilda Pascal Cojocărița. Fanii sunt curioși să afle dacă ar participa și într-o competiție diferită și plină de provocări, precum Asia Express, iar artistul a răspuns la întrebarea asta. 

„Dacă se ivește ocazia, de ce nu”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru unica.ro

Acum ceva timp, Radu Ștefan Bănică a fost invitat în emisiunea Alexandrei Ungureanu, care se numește „Duet cu Alexandra.' Artistul a povestit că își dorea de la o vârstă fragedă să activeze în muzică, însă, la sfatul tatălui lui, a urmat o altă direcție.

„Eu când eram mic am spus că vreau să fiu artist, vreau să cânt, să am stadioane și îmi spune tata că „muzica nu e o meserie, este un hobby. Dacă vrei meserie, te faci actor.” Am zis că fac studiile de actorie, să am diplomă, și hobby-ul, muzica, merg mână în mână. Cred că se referea la hobby prin faptul că dacă vrei muzică te duci la Conservator. Am vrut de mic să fiu artist, să cânt și n-am cântat până la 18 ani. Am făcut pian 10 ani, dar n-am putut cu vocea. Am avut un trac și o groază să deschid gura față de oricine. Cântam singur și îmi dădeam seama cam ce pot să fac. Mă închideam în mașină, mă duceam în garaj, să nu mă audă nimeni. După pandemie a venit momentul de reflectare.”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre momentul când a cântat pe scenă la Sala Palatului împreună cu tatăl său, Ștefan Bănică, și despre emoțiile pe care le-a avut atunci.

„Eu mereu am fost atent, în primul rând din respect față de familia mea, de numele pe care îl port. N-am avut nicio abatere, mereu am avut grijă. (…) Prima dată când am cântat cu tata a fost la Sala Palatului. Aici e foarte interesantă povestea, pentru că el a vrut să îl acompaniez cu pianul. Mi-a luat mult curaj să îi zic dacă n-ar vrea să cântăm. Mi-a zis: „bine, hai cântă.” El e pus pe treabă, e foarte profi. Nu mă lua ca fiul lui, ci ca pe un coleg. Nu mai am teama că dacă se implică există comentarii, pentru că ele există mereu, o să spună că m-a băgat, că m-a scos, dar eu îi spuneam abia după ce luam castingul”, a declarat Radu Ștefan Bănică în emisiunea „Duet cu Alexandra.”

Radu Ștefan Bănică vorbește destul de rar despre relația cu tatăl lui, celebrul Ștefan Bănică, însă nu se ferește să dezvăluie detalii inedite atunci când are ocazia.

„Încep cu astea care îmi plac. Profesionalismul este principalul la mine, nu am ce să-i reproșez. E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă și perfecționism. Ca tată, e un tată zâmbitor, caterincă. Nu înțelege anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (…). Da, îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random, „random”? Cum să zic „random” ca actor, și are dreptate (…) Eu mi-am dorit de mic să cânt, dar am avut o reținere. El e foarte profi și din start m-a luat, n-a fost ca și când cânta cu fiul său, ci cu un coleg și a intrat în mine rău, dar bine a făcut, că dacă nu făceam pasul ăsta, nu știu când aș fi avut curajul”, a declarat Radu Bănică în emisiunea La Măruță de la PRO TV.

Citește și:
INNA, declarații inedite despre copilărie și relația cu părinții: „Nu am făcut nebunii prea mari'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people