Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice: „Nici n-aş avea timp să fac asta”

Deși mulți au criticat-o pentru operațiile estetice la care ar fi apelat în ultimul timp, Loredana Groza dezmite aceste zvonuri, susținând că nu a trecut prin nicio intervenție invazivă.

Ce spune Loredana Groza despre operațiile estetice: "Nici n-aş avea timp să fac asta"

În ultimul timp, aparițiile Loredanei Groza au fost intens dezbătute în mediul online. În ciuda numeroaselor fotografii care arătau o diferență majoră între aspectul său fizic de acum câțiva ani și cel de astăzi, artista a declarat că nu a apelat niciodată la operații estetice. Ba mai mult, vedeta a adăugat că secretul siluetei sale constă doar într-un stil de viață echilibrat, bazat pe sport, dietă sănătoasă și tratamente non-invazive.

Cu mai multe ocazii, Loredana Groza a reușit să stârnească dezbateri și discuții aprinse pe rețelele de socializare. Cântăreața atrage atenția prin ținutele sale spectaculoase de scenă, dar și prin look-urile provocatoare. Pentru că au existat mai multe curiozități din partea fanilor, artista în vârstă 53 de ani a dezmințit din nou zvonurile potrivit cărora silueta sa perfectă s-ar datora intervențiilor estetice.

„Nu am nici o operaţie estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aş avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine ştie, nu sunt împotriva lor şi admir femeile care încearcă să arate bine, indiferent de vârstă, şi au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilităţi să arăţi bine fără să faci lucruri radicale, ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de faţa ta, sunt tratamente, chestii non-invazive care te ajută să fii wow. Şi am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez. E o muncă grea să arăţi bine”, a declarat Loredana Groza pentru Antena Stars.

Cântăreața le-a dezvăluit acum ceva timp fanilor care este secretul siluetei sale de invidiat.

„Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, a spus Loredana Groza pentru Libertatea.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people