Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: „Nu am vrut să iasă niciun tărăboi”

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România.

Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: "Nu am vrut să iasă niciun tărăboi"

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România, amândouă cu o carieră de succes atât pe plan muzical, cât și în televiziune.

Delia și Lora s-ar fi aflat recent în mijlocul unui mic conflict din cauza unei melodii celebre, pe care ambele artiste au plănuit să o lanseze și să o readucă în actualitate. Mai exact, este vorba despre piesa Lololo a trupei Azur, pe care Delia a și lansat-o recent și care se bucură de mare succes în mediul online.

Problema a apărut atunci când s-a aflat că și Lora intenționa să lanseze o variantă proprie a acestei piese, lucru afirmat de Nelu Vlad de la trupa Azur într-un interviu acordat FANATIK. Conform acestuia, el a aflat de intențiile Lorei, dar după ce semnase un contract cu Delia pentru ca artista să relanseze piesa într-o variantă modernizată.

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.red – se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a dezvăluit Nelu Vlad pentru FANATIK.

Ce spune Lora despre conflictul cu Delia

Într-un interviu acordat recent, Lora a vorbit despre acest presupus conflict cu Delia, susținând că lucrurile au fost interpretate greșit și a explicat întreaga situație.

„Eu nu am înregistrat nicio piesă, pe mine nu m-a sunat să mă întrebe nimeni, ceea ce nu mi se pare jurnalistic corect. În schimb, s-a aflat că ar fi ajuns la mine un demo care avea ca refren inspirat din Lololo, era o piesă originală, cu refren inspirat din piesa aia. Eu eram în Bali când s-a întâmplat chestia asta, filmam imagini pentru a avea eu footage video în cazul în care vreau o piesă de vară cu imagini din Bali. Aveam chestia aia filmată, am filmat vreo trei zile, aveam și demo-ul ăsta de care zic, urma să încerc să înregistrez și eu să văd cum sună, dar nu am apucat să fac asta, că între timp Delia a lansat piesa Lololo cu totul. Ea a luat drepturile și a înregistrat piesa Azur. Eu aveam piesa originală, dar cu refren inspirat de la Azur, dar primit de la Roton, care au și ei drepturi pe toate piesele Azur”, a declarat Lora, conform Playtech Știri.

Artista a ținut să sublinieze că nu există nicio ceartă între ea și Delia, așa cum s-a vehiculat în mediul online.

„Deci nimeni nu a vrut să facă rău nimic, eu nu am înregistrat nicio piesă, nu am vrut să iasă niciun tărăboi. Eu cu Delia nu suntem certate, eu am aterizat în România și m-am trezit într-un scandal. Ce mi se pare trist e că a fost sunat Nea’ Nelu pe care eu îl respect și căruia i s-a spus că eu vreau să lansez piesă și s-a speriat, și a început să se supere că „Delia i-a dat bani, că n-are voie Lora, că nu”. Eu m-am simțit foarte prost la un moment dat, eu nu am apucat să vorbesc cu Nea’ Nelu. Eu am casa mea de discuri, apropo, Music On se numește, să știți”, a mai explicat Lora pentru sursa citată.

Pe contul personal de Instagram, Delia s-a arătat indignată de reacția publicului care nu a înțeles piesa și a ținut să precizeze că nu a fost vorba de vreun furt sau vreun scandal cu Lora.

„Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover. După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

Citește și:
Emi și Cuza, primele declarații despre postura de noi prezentatori ai emisiunii iUmor de la Antena 1: „Este o bucurie profesională'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people