Ce spune Diana Dumitrescu despre dorința de a deveni din nou mamă: „Mi se face dor”

Diana Dumitrescu a spus cum se raportează la ideea de a mai avea un copil.

Ce spune Diana Dumitrescu despre dorința de a deveni din nou mamă: "Mi se face dor"

Diana Dumitrescu are un fiu, pe nume Carol, alături de soțul ei, Alin Boroi, cu care s-a căsătorit în 2018. Actrița și partenerul ei de viață formează un cuplu solid, iar vedeta a vorbit cu mai multe ocazii despre momentele dificile întâmpinare în căsnicia lor. 

Recent, Diana Dumitrescu a făcut confesiuni despre dorința de a deveni din nou mamă. 

„Da, mă gândesc! Uite, sora mea a născut de curând, evident că vorbim foarte des și văd bebelușul doar prin telefon, trebuie să ajung… Mi se face dor, dar Doamne ajută, eu știu? Ce o fi, o fi! Sunt cam bătrânică pentru un al doilea copil”, a spus Diana Dumitrescu pentru Star Matinal, citată de spynews.ro

Diana Dumitrescu a mai vorbit și despre o posibilă revenire a ei în televiziune. În trecut, actrița a jucat în numeroase seriale românești, a activat și în televiziune, însă după ce a venit pe lume fiul ei, Carol, a luat o pauză de la lumina reflectoarelor pentru a fi dedicată creșterii băiețelului ei. 

„Am momente, că doar cu asta am crescut, asta am făcut, și am momente când îmi doresc, când mă uit și zic că era frumos, că mi-aș dori, că mi-ar plăcea. Pe de altă parte, îmi dau seama că nu aș mai avea timp să mă ocup, cât de mult mă ocup de Carol acum, și cred că încă ar fi în detrimentul lui, adică încă îi este foarte greu să înțeleagă că mă duc la muncă.”

Diana Dumitrescu și Alin Boroi au o căsnicie solidă și o familie minunată împreună. În ciuda momentelor dificile, cei doi au știut cum să le gestioneze. Actrița a făcut recent mărturisiri despre partenerul ei de viață, dezvăluind despre acesta că este foarte atent în ceea ce privește cadourile pe care i le oferă. 

„Bijuteriile nu prea mi le cumpăr singură, doar dacă este vorba despre gablonțuri, cum le zicem noi, cele de toată ziua. Bijuteriile scumpe îmi place să le primesc și mi le face cadou soțul meu. Îmi cumpăr și eu, dar foarte rar. Mi se pare că o bijuterie exprimă cât de mult te apreciază persoana de lângă tine și mai cred că noi, femeile, nu trebuie să ne cumpărăm diamantele singure!”, a spus Diana Dumitrescu pentru Ego.ro

Diana Dumitrescu a recunoscut că este răsfățată de soțul ei cu diverse diverse, inclusiv cu diamante. 

„Soțul meu are gusturi foarte bune, atât vestimentare, cât și la bijuterii. Toate cadourile pe care mi le-a făcut de-a lungul timpului au fost excepționale, nu am ce să îi reproșez! Chiar știe să facă cadouri. El mă mai întreabă: „Ce vrei cadou?'. Îi spun: „Nimic!'. El știe ce îmi place, mă cunoaște foarte bine și are gusturi bune! Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține! (n.r. au surprins-o). Inelul de logodnă a fost cadoul care m-a surprins cel mai tare, m-a cerut în prag de sărbători, în seara de Ajun, pe 24 decembrie. Atunci am primit cadou inelul și cererea! Acesta este un cadou pe care nu o să îl uit niciodată!”, a completat actrița pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Carmen Grebenișan spune adevărul despre operațiile sale estetice: „Am acid hialuronic în buze și mi-am umplut cearcănele, mi-am pus botox…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people