Ce spune Delia despre presupusul conflict cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: „Oamenii câștigă financiar…”

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România.

Ce spune Delia despre presupusul conflict cu Lora din cauza unei piese a trupei Azur: "Oamenii câștigă financiar..."

Delia și Lora sunt două dintre cele mai apreciate artiste din România, amândouă cu o carieră de succes atât pe plan muzical, cât și în televiziune.

Delia și Lora se află în acest moment în mijlocul unui mic conflict din cauza unei melodii celebre, pe care ambele artiste au plănuit să o lanseze și să o readucă în actualitate. Mai exact, este vorba despre piesa Lololo a trupei Azur, pe care Delia a și lansat-o recent și care se bucură de mare succes în mediul online.

Problema a apărut atunci când s-a aflat că și Lora intenționa să lanseze o variantă proprie a acestei piese, lucru afirmat de Nelu Vlad de la trupa Azur într-un interviu acordat FANATIK. Conform acestuia, el a aflat de intențiile Lorei, dar după ce semnase un contract cu Delia pentru ca artista să relanseze piesa într-o variantă modernizată.

„Au încercat să facă, ala cum se produce la noi în showbiz, o variantă fără știrea mea (n.red – se referă la Lora)… Lora cu impresarul au plecat în Dubai să filmeze clip la melodia pe care o cântă și Delia Matache, doar că între timp a aflat și Delia, iar eu am semnat cu ea, pentru că m-a plătit. Asta fără să știu că are de gând și Lora să o cânte. Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi! Acuma, eu nu sunt de acord cu Lora. Am zis, ori o cântă unul, ori altul… I-am dat vreo 80 și ceva de piese. Eu de unde aveam să știu treaba asta? Dacă mie nu mi-a zis nimeni, nimic…”, a dezvăluit Nelu Vlad pentru FANATIK.

Ce spune Delia despre conflictul cu Lora

Pe contul personal de Instagram, Delia s-a arătat indignată de reacția publicului care nu a înțeles piesa și a ținut să precizeze că nu a fost vorba de vreun furt sau vreun scandal cu Lora.

„Oare a furat Delia piesa sau e doar un cover? Dacă este doar un cover, de ce este doar un cover. După ce că internetul e plin de coveruri de la piesa asta, noi ne întrebăm, în continuare, dacă e cover sau nu. Serios? Despre ce parte proastă vorbim, când o piesă frumoasă nu moare, merge mai departe, continuă peste generații, când oamenii câștigă financiar, în urma acestui cover, așa este normal, când oamenii o să aibă continuitate și probabil mai multe concerte, vara aceasta. Care e partea proastă, că nu înțelegem. Partea proastă este că publicul Deliei este superficial și că această piesă aparține celor de la Azur, care de fapt nu este nici a lor și care are rădăcini mai vechi. E o piesă mișto care merge mai departe”, a spus Delia, pe rețelele de socializare.

Și Lora a ținut să precizeze că nu este vorba despre niciun conflict cu Delia, ea publicând și un schimb de mesaje dintre ea și Delia.

„Noi vorbim la telefon. Mai vorbim, am mai vorbit, dar despre alte subiecte. Dar ca să înțelegi. Nu există discuții și nicio controversă”, a povestit Lora în podcast-ul lui Jorge.

Citește și:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi după ce a arătat din greșeală prima imagine cu chipul micuței Josephine

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people