Ce spune Andreea Bălan despre motivul pentru care încalcă regulile la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan par a se descurca de minune în probele de la America Express.

Ce spune Andreea Bălan despre motivul pentru care încalcă regulile la America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan formează una dintre echipele de vedete care participă la America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, care este difuzat la Antena 1.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan par a se descurca de minune în probele atât de solicitante, lucru care le-a adus destule critici și ironii din partea celorlalte echipe concurente. Și pe măsură ce probele devin mai grele și între echipe se formează alianțe, cele două s-au aflat în mijlocul unor discuții în care ceilalți concurenți au formulat diverse critici la adresa lor.

Totul a pornit de la faptul că s-a întâmplat de mai multe ori ca cele două să încalce regulile concursului, lucru care a determinat-o pe Irina Fodor să le și penalizeze.

Andreea Bălan a recunoscut în emisiunea „Podcastito Express” că a trișat de foarte multe ori și avea o satisfacție uriașă de fiecare dată când reușea să își enerveze adversarii, în special pe frații Gavril.

„Îmi place să enervez, să îi văd pe ceilalți cum se oftică și se gândesc ce a mai făcut Bălanca. Sunt ca un animal de pradă, care simte frica în ceilalți și acea frică mă excită”, a declarat Andreea Bălan pe YouTube.

Cântăreața a recunoscut că, atunci când a ajuns în etapa a cincea a concursului, a vrut să plece din concurs, însă fix în acea zi, în Guatemala, a câștigat imunitatea împreună cu coechipiera ei.

„M-au certat și mi s-a spus că trișăm prea mult. Mie dacă mi se ia jocul, eu nu mă mai joc”, a spus vedeta.

Recent, Andreea Bălan a vorbit despre participarea la America Express și despre momentele prin care a trebuit să treacă pentru a se simți pregătită să plece în această aventură. Artista a început o serie de antrenamente intensive cu trei luni înainte de a pleca în competiție.

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fii foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru „Xtra Night Show.”

Citește și:
Motivul pentru care Gina Pistol a decis să se retragă din televiziune. Anunțul este oficial: „O să încerc să nu plâng'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people