Ce spune Alexandra Stan despre achiziționarea unui apartament. Artista locuiește cu chirie: „Mă gândesc”

Alexandra Stan a vorbit despre planurile ei de viitor.

Ce spune Alexandra Stan despre achiziționarea unui apartament. Artista locuiește cu chirie: "Mă gândesc"

Alexandra Stan se numără printre artistele îndrăgite din România. Cântăreața este apreciată pentru cariera ei muzicală, cât și pentru autenticitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpul, atunci când a vorbit cu sinceritate despre momentele grele pe care le-a întâmpinat în viață și despre experiențele ei de viață. 

Alexandra Stan a vorbit recent despre planurile ei de viitor. În ceea ce privește cumpărarea unei locuințe, artista nu este încă foarte convinsă să facă acest pas, ea locuind în prezent cu chirie într-un apartament din București. 

„Nu, nu l-am cumpărat. Stau cu chirie deocamdată. (…) Și anul trecut am vrut să-mi cumpăr apartament. M-am interesat, dar nu știu ce să zic, că piața în momentul de față e în continuă schimbare și cum se construiesc o grămadă…. și mă tot gândesc că la cât de mult mă mut eu și cât de mult plec, chiar are sens? Bine că într-adevăr, dacă te gândești la partea financiară, am oameni care mă sfătuiesc că mai bine să cumpăr, să îl închiriez. Adică, nu știu, eu mă plictisesc foarte repede, eu m-am mutat în patru ani de trei ori, că mă plictisesc. Vreau altceva, nu știu ce mi-aș dori… mai degrabă o casă. Și mă gândesc. Dar nu sunt pregătită pentru casă, adică văd la ai mei ce înseamnă să ai casă, deci nu”, a declarat Alexandra Stan pentru unica.ro

Alexandra Stan a mai spus că a început să acorde o mai mare atenție felului în care își cheltuie banii.

„Acum, de vreun an, am început să fiu pentru că vreau să-mi impun chestia asta. Nu am fost niciodată recunosc, dar mi-a și dat Dumnezeu norocul ăsta să nu trebuiască să număr fiecare ban. Și sunt recunoscătoare pentru chestia asta, dar e o ambiție de-a mea personală, pentru că e nevoie. M-am uitat și la podcasturi pe online, podcasturi de disciplină financiară, pentru că vreau să am chestia asta. Dar nu e vorba neapărat de a strânge bani, e vorba pur și simplu să fii smart și să nu cheltui, să dai bani altor oameni, înțelegi, altor companii. De ce? Mai bine fac altceva cu banii ăia, cumpăr ceva”, a adăugat artista pentru sursa menționată. 

Până acum, au existat cu mai multe ocazii speculații conform cărora Alexandra Stan ar avea diferite intervenții. Într-un interviu pentru Ego.ro, artista a dezvăluit că deocamdată nu are și că va apela la operații estetice atunci când va simți nevoia. 

„Nu am, deocamdată, dar nu spun nu. Dacă voi simți nevoia de o modificare, voi face asta fără să stau prea mult pe gânduri. Important e să fim fericiți cu alegerile noastre.”

Alexandra Stan a vorbit și despre terapie, fiind una dintre numeroasele persoane publice din România care au ales până acum să împărtășească din problemele lor de sănătate mintală, normalizând prin felul acesta și discuțiile despre terapie și necesitatea de a apela la un ajutor specializat în astfel de situații. 

„Aveam anumite blocaje, gânduri, am simțit că nu reușesc singură să îmi gestionez emoțiile, așa că am apelat la cineva care a știut să mă îndrume, să sap să aflu de unde vine problema, ce trebuie să fac. Nu înțeleg de ce mersul la psiholog încă este un subiect tabu în România. Ar trebui să fie o normalitate, cu toții trecem prin diferite momente care ne marchează”, a declarat Alexandra Stan pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
PRO TV pregătește Survivor România All Stars 2024! Care sunt vedetele care ar urma să participe la emisiune

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people