Ce spun Adda și Cătălin Rizea despre ideea de a deveni, din nou, părinți: „Am promis asta”

Adda și Cătălin Rizea au vorbit despre posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară.

Ce spun Adda și Cătălin Rizea despre ideea de a deveni, din nou, părinți: „Am promis asta”

Cătălin Rizea a dezvăluit că își dorește să devină tată pentru a doua oară și a făcut această declarație în direct la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani. De asemenea, soția sa, Adda, a primit cu bucurie această veste, iar cântăreața a discutat și despre starea sa de sănătate. Cei doi sunt deschiși la ideea de a deveni, din nou, părinți.

Adda și Cătălin Rizea, dornici să devină din nou părinți

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a dezvăluit pentru prima dată că își dorește să aibă un al doilea copil cu Adda, dar abia după ce aceasta va termina tratamentul. Cătălin a precizat că speră să se întâmple asta în anul viitor.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede poate facem și un bebe anul viitor. Am promis asta!”, a declarat Cătălin Rizea, citat de spynews.ro.

După ce a auzit declarația lui Cătălin Rizea, Adda a răspuns într-un ton glumeț că ar fi bine ca și ea să fie consultată înainte de a lua o astfel de decizie. Cu toate acestea, vedeta a rămas deschisă ideii de a deveni mamă pentru a doua oară, însă doar dacă starea de sănătate îi va permite acest lucru.

„Baby, știi care e chestia? Mai mult eu îl fac și trebuie să mă întrebi și pe mine, știi? La tine sunt și doar trei minute”, i-a spus Adda soțului ei.

Cântăreața vorbește mereu deschis despre problemele ei de sănătate, iar în acest moment este foarte optimistă cu privire la rezultatul tratamentelor pe care le face.

„Acum mă simt bine. Tratamentul mi-a salvat viața. Mai am însă de făcut injecții până pe 3 ianuarie 2024, sper că atunci va fi ultima. Trebuie să le fac săptămânal și să nu depășesc șapte zile, pentru că acea substanță injectată se elimină din organism și iar o iau de la capăt”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Adda a povestit că, din fericire, a descoperit din timp cu ce afecțiuni se confruntă și că, după ce inițial i s-a pus diagnostic greșit, a avut norocul de a întâlni medicul potrivit. Mai mult decât atât, doctorul este încrezător că, după terminarea tratamentului, ea va reuși să se recupereze complet.

„Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază. Am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile. Simțeam că e ceva în corpul meu care preia controlul. De mine se ocupă acum cel mai bun doctor din România pe boli parazitare, de la o clinică din Constanța, unde merg periodic. Are rezultate foarte bune cu pacienții lui. Toată lumea mi l-a recomandat. Medicul e pozitiv în ceea ce mă privește, că mă voi recupera complet. Am dureri mari de oase, de mușchi. Amețeală. Oboseală. Nu mă simt prea bine pe moment„, a spus Adda pentru sursa citată.

Citește și:
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, vedeta unui editorial de modă fabulos

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people