Ce sfat și-ar fi dat Rihanna în urmă cu 15 ani? Și tu ar trebui să-l iei în considerare!

Rihanna și-ar fi dat un sfat important în timpul adolescenței, sfat care te-ar putea ajuta și pe tine, indiferent ce vârstă ai.

Ce sfat și-ar fi dat Rihanna în urmă cu 15 ani? Și tu ar trebui să-l iei în considerare!

„Dormi, pentru că nu o vei mai face la 20 sau 30 de ani. Au fost niște ani foarte agitați, dar m-am bucurat de ei. Iubesc să fac lucruri, altfel mă plictisesc, deci îmi place să mă mențin ocupată”, le-a spus Rihanna celor de la E! News. Rihanna a fost prezentă la evenimentul anual Diamond Ball, organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru Fundația Clara Lionel.

Rihanna, în vârstă de 30 de ani, și-a început cariera muzicală în urmă cu un deceniu, când a debutat cu albumul Music of the Sun și hit-ul Pon de Replay, în 2005. În 2007 a înregistrat cel mai mare hit al său, Umbrella, în colaborare cu Jay-Z, iar în 2016, cel mai recent album al său, Anti, a fost un adevărat succes.

Pasionată de fashion, Rihanna a vrut să facă parte și din această industrie, colaborând în 2011 cu Armani. Trei ani mai târziu, a devenit directorul de creație al Puma, începând o colaborare de lungă durată cu brand-ul și lansându-și propria colecție de articole sportive Fenty, iar recent, colecția de lenjerie Savage x Fenty, prezentată luna aceasta la New York Fashion Week.

În 2017, Rihanna și-a lansat și propria companie de cosmetice, Fenty Beauty, ce i-a adus artistei aproximativ 210 milioane de dolari, potrivit Forbes.

Citește și:
Imagini inedite cu Rihanna alături de părinții ei

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people