Ce sfat i-a oferit Andreea Esca fiicei sale, Alexia Eram, în privința expunerii în spațiul public

Alexia Eram a dezvăluit ce sfaturi prețioase a primit de la mama sa, Andreea Esca, referitor la expunerea în spațiul public.

Ce sfat i-a oferit Andreea Esca fiicei sale, Alexia Eram, în privința expunerii în spațiul public

Andreea Esca se poate mândri cu o carieră în televiziune de invidiat, având o experiență de peste 30 de ani. Ba mai mult, vedeta de la PRO TV este implicată în numeroase proiecte, iar de-a lungul timpului a avut o expunere constantă în spațiul public. Ei bine, fiica ei, Alexia Eram, a decis să îi urmeze exemplul mamei sale și să își dezvolte o carieră în social media.

Alexia Eram a terminat de curând facultatea în Marea Britanie, iar de ceva timp activează în mediul online. Fiica Andreei Esca este creatoare de conținut și are o comunitate de sute de mii de fani pe rețele de socializare precum Instagram sau TikTok. Astfel, Alexia este printre cei mai urmăriți și apreciați creatori din social media de la noi, care de ceva timp își câștigă singură proprii bani.

Andreea Esca, sfaturi pentru Alexia Eram despre expunerea în public

Deși pare să le aibă pe toate, expunerea Alexiei Eram în social media vine cu un preț, iar Andreea Esca i-a oferit fiicei sale cele mai prețioase sfaturi atunci când aceasta a decis să urmeze acest drum. Alexia Eram a dezvăluit că mama sa i-a spus să nu pună la suflet tot ce se spune despre ea și să își urmeze propriile visuri fără a ține cont de părerile celor din jur.

„Să nu pun la suflet tot ce se scrie, să încerc să nu mă uit neapărat la tot ce se scrie, să muncesc și să știu că este nevoie de muncă ca să fac bani, că nu se fac ușor. Cam atât”, a declarat Alexia Eram pentru Ego.ro.

În ceea ce privește timpul pe care îl petrece cu mama ei, Alexia Eram a povesitit că programul lor este încărcat, în special vara, însă găsesc timp pentru a ieși împreună sau a pleca într-o escapadă de weekend. Relația mamă-fiică dintre cele două este foarte strânsă și se înțeleg de minune.

„Da, mai ieșim la câte o cafea. În timpul verii e foarte greu pentru că suntem full de treabă, dar ne mai vedem, ca de exemplu aici, la eveniment. În rest, mai plecăm câteva weekend-uri, mai obișnuim să plecăm mamă-fiică undeva sau tată-fiică”, a completat Alexia Eram.

Citește și:
Alec Baldwin a ajuns la un acord cu familia directoarei de imagine Halyna Hutchins

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people