Ce semnificație specială are tatuajul pe care și l-a făcut Sânziana Negru. Are legătură cu America Express

Sânziana Negru și-a făcut un tatuaj cu o semnificație aparte.

Ce semnificație specială are tatuajul pe care și l-a făcut Sânziana Negru. Are legătură cu America Express

Sânziana Negru se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Înainte să activeze în mediul online, ea a lucrat ca reporteră la Kiss TV, iar mai târziu a fost prezentatoare la Music Channel. În trecut, a cochetat pentru puțină vreme cu muzica, având numele de scenă Siella. 

În noul sezon al emisiunii America Express, Sânziana Negru face echipă cu Laura Giurcanu. Cele două sunt foarte apropiate, având și o relație de prietenie dincolo de emisiunea de la Antena 1. Creatoarele de conținut obișnuiesc să meargă împreună în vacanțe și cu mai multe ocazii au fost implicate în campanii și proiecte profesionale comune. 

Sânziana Negru le-a împărtășit recent urmăritorilor ei de pe Instagram faptul că și-a făcut un tatuaj. Semnificația acestuia este una specială, având legătură cu America Express și cu una dintre experiențele din cadrul show-ului despre o familie ce face parte din comunitatea indigenă Misak și pe care ea și Laura Giurcanu au cunoscut-o prin prisma faptului că le-a fost asigurată cazarea. 

Foto: Instagram

Înainte de începerea competiției America Express, Sânziana Negru mărturisea că este entuziasmată în legătură cu această experiență.

„Eu văd America Express ca pe experiența despre care povestești inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu niște străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanța ta cu familia. E experiența care te pune față-n față cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calități și defecte, în cea mai onestă formă a ta. Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri și lucruri noi, de asta consider că mi se potrivește mănușă această emisiune. Cred că așteptările legate de emisiune nu țin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac față tuturor provocărilor, să mă adaptez situațiilor și să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipsește celeilalte și abia așteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experiență a vieții noastre”, declara Sânziana Negru înainte de începerea competiției.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Citește și:
Val de comentarii după ce Laura Giurcanu și Aris Eram au apărut împreună pe internet. Imaginea care a stârnit zeci de reacții

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people