Ce semnificație emoționantă are numele ales de Justin și Hailey Bieber pentru fiul lor. Prima imagine cu băiețelul

Justin și Hailey Bieber au ales un nume cu o semnificație puternică pentru fiul lor, Jack Blues.

Ce semnificație emoționantă are numele ales de Justin și Hailey Bieber pentru fiul lor. Prima imagine cu băiețelul

Justin Bieber și Hailey Bieber au ales un nume special pentru fiul lor nou-născut. Cuplul a anunțat vineri seară că modelul a adus pe lume primul lor copil, un băiat pe nume Jack Blues Bieber.

Justin și Hailey Bieber au ales un nume special pentru fiul lor

Jack se întâmplă să fie al doilea prenume al tatălui lui Justin, Jeremy Bieber. Justin, în vârstă de 30 de ani, și Jeremy nu au avut întotdeauna cea mai apropiată relație în timp ce artistul creștea în principal sub îngrijirea mamei sale, Pattie Mallette. În 2015, starul pop a reflectat asupra înstrăinării sale de tatăl lui și a confirmat că Jeremy trebuia să se maturizeze înainte de a intra pe deplin în rolul de părinte.

„El a fost imatur. El a plecat pentru, cum ar fi, un an, când am aveam aproximativ 4 ani. A mers la British Columbia, sa întors de Ziua Tatălui. Îmi amintesc că mama i-a spus: ‘Dacă vrei să fii aici, trebuie să fii aici’. Există o concepție greșită că este un tată care nu face nimic, dar el a fost în viața mea de atunci. Am fost cu el în weekend-uri și în zilele de miercuri.”, a spus el Billboard la momentul respectiv.

Anul următor, cântărețul a dezvăluit că era „mult mai apropiat” de Jeremy decât de mama sa. Mallette este încă implicată în viața lui Justin. Mama artistului a fost foarte încântată a fost când el și Hailey au anunțat sarcina în luna mai.

„Doamne, voi fi bunică. Oh, Doamne! Justin și Hailey veți fi cei mai buni părinți și sunt atât de emoționată. O, Doamne! Lăudat fie Dumnezeu”, a exclamat ea într-un videoclip pe care l-a distribuit pe Instagram.

Ulterior, ea a respins speculațiile conform cărora cuplul urma să aibă gemeni, după ce a spus că ea și tatăl lui Hailey, Stephen Baldwin, ar avea „cei mai drăguți nepoți din lume” într-o postare pe Instagram despre vestea bebelușului. În ciuda exuberanței lui Stephen cu privire la sarcină, Hailey a declarat în iulie că „nu este foarte apropiată” de familia ei, deoarece este „foarte independentă”.

„Dar când mă uit înapoi la copilăria mea și la modul în care am crescut, am amintiri foarte plăcute și frumoase”, a adăugat atunci modelul, în vârstă de 27 de ani.

Cei doi sunt copleșiți de emoții

Justin și Hailey nu au dezvăluit multe detalii despre nașterea băiețelului lor, inclusiv data nașterii sale. Justin și Hailey Bieber se bucură deja de primele momente ca părinți, la doar câteva zile după ce și-au adus acasă fiul nou-născut. O sursă apropiată lui Justin, în vârstă de 30 de ani, a declarat pentru PEOPLE că atât proaspătaă mamă, Hailey, cât și băiețelul lor, Jack Blues, „se simt bine” acasă.

„Amândoi sunt foarte bucuroși. Copilul este un adevărat miracol. Este adorabil și se simte bine”, spune sursa. „Și Hailey se simte bine”.

Sursa a adăugat că cei doi se rugau de ceva vreme pentru această sarcină – iar ziua în care au aflat că Hailey este însărcinată a fost „cea mai frumoasă”. „Sarcina a fost ceva ce și-au dorit foarte mult și pentru care s-au rugat”, spune sursa. „Ziua în care au aflat că Hailey era însărcinată a fost cea mai frumoasă pentru Justin. El a fost copleșit de emoție. A fost o mare sărbătoare pentru ei”.

Citește și:
Conflictul dintre Brad Pitt și fiica sa, Shiloh, continuă. Decizia radicală luată de adolescentă

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people