Ce se întâmplă cu sezonul 12 al show-ului Vocea României. Anunțul oficial făcut de PRO TV

De-a lungul anilor, s-a scris istorie pe scena de la Vocea României!

Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. Cu emoții, concurenții vor începe, de astăzi, să cânte pentru antrenori în speranța că vocile și interpretărilor lor îi vor face pe aceștia să apese butonul și, astfel, să întoarcă cel puțin un scaun! Echipa Vocea României dă muzica mai tare și începe filmările pentru noul sezon!

În culise, Pavel Bartoș va fi responsabil cu gestionarea emoțiilor și le va fi alături susținătorilor.

„Cu bucurie mă pregătesc de a lor interpretare și abia aștept să cunosc oameni faini și să văd cum vor face antrenorii tot posibilul să câștige concurenții favoriți în echipele lor – pentru că, vă spun din casă, vor fi voci extraordinare! Am ajuns la sezonul 12, iar entuziasmul e de fiecare dată mai mare pentru că show-ul ăsta are ceva aparte, care nu poate decât să-ți dea stare bună și efervescență! A, să nu uit… pentru prima dată în acest sezon, spun: SĂ FIE VOCE!”, a declarat Pavel Bartoș.

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose & Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă! Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Anul acesta, producția le-a pregătit noi surprize antrenorilor și vor avea parte de beneficii – acestea, însă, se pot întoarce împotriva lor. Despre ce este vorba, vedem în sezonul 12 în care, cu toții, vom da muzica mai tare.

Cum a ajuns Theo Rose să facă parte din juriul emisiunii Vocea României

Foarte mulți sunt curioși să afle cum a ajuns, de fapt, Theo Rose să facă parte din juriul show-ului „Vocea României.” Acum ceva timp, când a fost invitată în podcast-ul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, artista a spus cum a fost pentru ea castingul de la emisiune. Cântăreața a mărturisit că nu se aștepta să fie chemată la casting.

„Așa am ajuns la Vocea României. M-am dus într-o glumă la casting. Neimagindu-mă nicio secundă pe un scaun la Vocea. Fiind întrebată în podcastul lui Horia Brenciu dacă aș accepta să fac parte din juriu… m-a întrebat cu câteva luni înainte de a fi chemată la casting. „Dacă te-ar suna mâine cineva și ți-ar propune să fii în juriu la „Vocea României”, ce ai zice?” Zic „nu.”

Theo Rose a mai spus că la casting au venit foarte multe nume cunoscute din industria muzicală din România.

„Acolo n-ai cum să fii doar pedagog. Tu trebuie să livrezi, să fii dispus să livrezi o energie, să fii spontan, să dai niște chestii pentru publicul de acasă, oamenii să fie motivați să urmărească. La castingul ăla a fost trei sferturi din industria muzicală românească. Adică, au fost foarte mulți oameni prezenți la casting. PRO TV nu e televiziunea maică-mii, că mulți se întreabă chestia asta, dacă cineva din familia mea deține televiziunea asta, de sunt băgată în atâtea chestii. Nu, nu avem nicio treabă. Ai mei sunt funcționari publici. Efectiv, trebuie să livrezi ce trebuie și să fii dispus să faci chestia asta, indiferent că ți-e rău, că ai o zi mai proastă, că lucrurile astea nu contează pentru o echipă de sute de oameni care lucrează la proiect

Ce ține de concurenți, „Vocea României” poate fi o rampă de lansare, pentru fiecare dintre ei. Dar oamenii trebuie să înțeleagă că ține foarte mult și de concurenți. Datoria noastră este să ajungem până în etapele finale cu cei care merită, cu cei mai buni dintre ei. Mai departe este datoria oamenilor să-i susțină. Lăsând la o parte show-ul „Vocea României”, chiar și după”, a mai spus Theo Rose în podcastul „Vin de-o poveste.”

Citește și: Ce crede Sânziana Negru despre Laura Giurcanu, colega ei de la America Express, după terminarea competiției: „Cea mai bătăioasă și ambițioasă…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people