Ce se întâmplă acum cu copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas, după ce actrița și-a acuzat fostul partener de răpire

Copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas rămân temporar în New York, după ce fostul cuplu a ajuns la un acord în cadrul separării lor tumultuoase.

Ce se întâmplă acum cu copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas, după ce actrița și-a acuzat fostul partener de răpire

Copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas au devenit obiectul unei lupte aprige între vedetele care trec printr-un proces de separare tumultuos. Recent, Joe Jonas a anunțat că își dorește despărțirea oficială de fosta sa parteneră de viață, în vreme ce aceasta a ripostat, acuzându-și fostul soț că nu dorește să îi returneze pe cei mici în Marea Britanie, care este reședința lor oficială, și acuzându-l deci pe Jonas de răpire.

Momentan, însă, copiii lui Sophie Turner vor rămâne în New York, locul unde se aflau alături de tatăl lor, atâta vreme cât actrița se afla pe platourile unei noi producții în care joacă. Asta pentru că, reiese din documentele legale care au fost făcute publice, cei doi ar fi ajuns la un acord temporar. Conform acestuia, cele două fiice ale cuplului, în vârstă de trei și, respectiv, un an vor locui pentru o vreme în statul New York. Motivația acestui acord, se arată în dosarul înaintat de avocatul lui Sophie Turner, Stephen Cullen, ar fi de a „proteja bunăstarea copiilor implicați”. Același document arată și că cele două fetițe nu pot fi mutate în altă parte înainte de finalizarea procesului.

Acordul temporar legat de copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas vine ca un armistițiu în conflictul dintre cele două staruri, conflict ce a survenit în urma cererii de divorț înaintate de Jonas, la începutul lui septembrie. Cererea lui Jonas a fost însoțită și de felurite articole apărute în media, privind modul în care Turner ar fi sau nu capabilă să aibă grijă de copii. Articolele, a presupus imediat publicul, ar fi rezultatul unei campanii de PR inițiate de Jonas la adresa fostei sale partenere de viață. Sophie Turner nu a răspuns la acuzațiile din media cum că ar fi o mamă nepotrivită sau că i-ar plăcea prea mult să meargă la petreceri.

În schimb, Turner a lăsat de înțeles că nu se recunoaște în caracterizările care i se fac, atunci când s-a afișat cu Taylor Swift, fosta parteneră a lui Jonas, care a compus de-a lungul timpului mai multe piese despre relația dezamăgitoare pe care a avut-o cu acesta. Ulterior apariției, în presă a apărut știrea că copiii lui Sophie Turner ar fi fost răpiți de Jonas. Mai exact, că acesta ar refuza să înmâneze mamei pașapoartele celor două fiice, împiedicând-o pe aceasta să le ducă în Marea Britanie, locul unde cele două sunt înscrise la școală și au parte de propriile activități adecvate vârstei lor. Sophie Turner l-a acționat pe Jonas în instanță.

Reprezentanții lui Jonas au susținut că copiii lui Sophie Turner nu sunt nici pe departe răpiți, ci că „acesta este un dezacord legal nefericit legat de disoluția unei căsnicii, din păcate. Limbajul folosit, precum cuvântul răpire, induce în eroare și este, în cel mai rău caz, un abuz al sistemului legal. Copiii nu au fost răpiți. După ce au fost în grija lui Joe în ultimele trei luni, cu acordul ambelor părți, copiii se află momentan alături de mama lor. Sophie pretinde aceste lucruri doar pentru a muta procedurile de divorț în Marea Britanie și pentru a scoate copiii permanent din Statele Unite. (…) Dorința lui Joe este ca Sophie să reconsidere această poziție dură și să meargă împreună mai departe într-o manieră constructivă și privată. Singura lui grijă este legată de bunăstarea copiilor lui.”

Cele două vedete sunt căsătorite de patru ani și au împreună doi copii. Conform documentelor legale înaintate de Turner, copiii au reședința în Marea Britanie, după o decizie comună din timpul mariajului. Drept dovadă, Sophie Turner a arătat că reședința din SUA a cuplului a fost vândută la începutul acestui an, dar și că cele două fiice au fost înscrise la școală, la medici și la felurite activități în Marea Britanie, lucru care contrazice spusele lui Jonas, conform cărora copiii ar fi locuit în SUA în ultimele șase luni.

Acordul temporar privindu-i pe copiii lui Sophie Turner și ai lui Joe Jonas va trebui semnat de judecătoarea Katherine Polk Failla, iar prima înfățișare din proces ar trebui să aibă loc pe 3 octombrie într-un tribunal din Manhattan.

Citește și:
Sophia Loren a ajuns de urgență la spital. Care este acum starea de sănătate a actriței în vârstă de 89 de ani

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people