Sore a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în ceea ce privește alimentația ei.
Sore a vorbit deschis despre schimbările pe care le-a făcut la alimentația ei. Artista a spus la ce a anume a renunțat și care este obiceiul care a intrat în rutina ei de ceva timp.
Pe contul personal de Instagram, Sore a dezvăluit că în ultima lună a renunțat la gluten și lactate. În plus, dacă până acum nu obișnuia să gătească, ei bine, a început să facă asta și pare că îi face plăcere.
„Am renunțat la gluten și lactate în ultima lună, așa că fac orice se poate din legume. Recent am gătit o conopidă crispy la cuptor în sos sweet chilli. Eu nu găteam până de curând și, acum, cumva, descopăr treaba asta la mine”, a povestit Sore pe Instagram.
Acum ceva timp, în cadrul unui interviu pentru VIVA!, Sore a dezvăluit că a renunțat la carne. Nu i-a fost dificil să facă această schimbare.
„Nu simt o atracție față de carne în mod deosebit, de aceea mi-a fost ușor. Dacă îmi e poftă să gust, gust, însă trec săptămâni întregi fără să mănânc carne și îmi e foarte bine așa. Am tot citit și articole care spun cât influențează carnea aspectul pielii și pentru că mă știu posesoarea unui ten sensibil cu tendințe acneice, pe care m-am luptat mult timp să-l aduc într-o formă bună, îți dai seama că încerc să văd dacă funcționează.”
Sore a recunoscut că printre slăbiciunile ei se află dulciurile, pe care le consumă oricând dorește, însă nu face exces.
„Și, în cazul meu, e varianta câștigătoare. Mănânc și dulciuri, de fapt, mănânc orice poftesc, însă în porții decente și țin intermitent fasting (adică de la ultima masă din seară până la prima de a doua zi trec 16 ore) de câțiva ani”, a declarat Sore pentru VIVA!.
Foto: Arhiva ELLE