Ce schimbare vor face Alina Pușcaș și soțul ei în viața lor: „Mai avem câteva luni”

Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu, vor face o schimbare importantă în viața lor.

Ce schimbare vor face Alina Pușcaș și soțul ei în viața lor: "Mai avem câteva luni"

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formează un cuplu solid. Prezentatoarea TV și medicul stomatolog s-au logodit în 2016, iar pe 12 octombrie 2019 s-au căsătorit civil, după cinci ani de relație. Au împreună trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre o schimbare importantă pe care o va face împreună cu familia ei. Mai exact, prezentatoarea TV, soțul ei și cei trei copii ai lor se vor muta într-o casă nouă. Vedeta și partenerul ei au cumpărat un teren în anul 2018, iar în 2020 au început construcția. 

„Povestea cu casa a început practic prin 2017 când ne căutam o casă pe pământ, pentru că aveam deja doi copii mici și realizam importanța deținerii unei curți, oricât de mică ar fi ea, pentru joacă în aer liber și momentele noastre de relaxare mult visate. Am vizionat cam 6/7 proprietăți și, chiar la ultima casă, când practic renunțasem să mai credem că vom găsi casa visurilor noastre, am întrebat agentul dacă nu are din întâmplare vreun teren să ne arate. Cumva fusese mai mult o întrebare retorică, pentru că, după experiența caselor vizionate, chiar nu credeam că vom găsi ceva pe placul nostru. Întâmplarea a făcut ca acest agent să aibă un singur teren de vânzare, care intrase în propuneri cu o zi înainte. Am ajuns acolo și nu cred că au trecut mai mult de trei secunde, ne-am uitat unul la celălalt, eu și soțul, și din priviri ne-am înțeles că acesta era exact terenul mult dorit. L-am cumpărat în 2018 și am început construcția în 2020”, a declarat Alina Pușcaș pentru unica.ro.

Alina Pușcaș așteaptă cu nerăbdare să facă pasul acesta alături de familia ei, însă, momentan, mai sunt de pus la punct detalii înainte să se mute pentru că momentan casa este amenajată parțial. 

„Încă nu ne-am desprins, pentru că nu am terminat de finisat noua casă. Mai avem câteva luni și facem și mișcarea asta. Eu, în general, am învățat să nu mă atașez foarte mult de obiecte și locuri, tocmai pentru că încerc să mă țin departe de suferințele inutile, iar în situația de față mi se pare că nu mai avem loc oricât de mare ar fi apartamentul în care suntem în prezent. Suntem mulți, trei adulți și trei copii”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

În cadrul podcast-ului „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici, Alina Pușcaș a făcut câteva declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Mihai Stoenescu. Vedeta a povestit cum a început relația lor și ce dorințe avea atunci.

„În momentul în care mi-am dat seama că mă concentrez total pe plan profesional, am simțit că m-am detașat total de ceea ce însemna viața mea personală. M-am despărțit de persoana cu care eram atunci. Înainte să-l cunosc pe Mihai, în acel an, am avut numeroase proiecte. (…) Eu mă întorceam acasă tot eu la mine, uitându-mă la seriale după seriale și citind cărți. (…) Eram foarte singură. Mi-am dat seama că trebuie să găsesc o soluție. Îmi doream altceva. Nu eram deloc împlinită, deloc. Am zis că am nevoie de un om care să mă împlinească pe plan personal. Nu voiam să prind 40 de ani fără să am copii. În anul ăla a venit și Mihai. În mai puțin de un an. Eu eram singură din ianuarie și în august mi-am făcut un implant de măseluță la el, la stomatologul meu. (…) Vorbeam pe WhatsApp si el știa că de mică îmi doream să învăț să schiez. Dar na, nu puteam. El a ținut minte acest lucru și mi-a trimis un bilet de avion și rezervarea la hotel să mergem la schi. (…) Am zis: „Wow, m-a ascultat. A reținut.” M-a impresionat. Noi nu ne văzusem până atunci și am ieșit la cină împreună. (…) De acolo nu a mai existat stop.”

Citește și:
Care ar fi adevăratul motiv pentru care Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au părăsit emisiunea Chefi la cuțite

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people