Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și motivele pentru care ar fi fost anulată

Vestea că Teo Trandafir nu va mai avea emisiune la Kanal D a surprins pe toată lumea.

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D și motivele pentru care ar fi fost anulată

Emisiunea „Teo Show” s-a regăsit în grila Kanal D începând cu 2013, astfel că vestea că show-ul a fost anulat a luat prin surprindere pe toată lumea. Presa mondenă a recurs la diverse surse pentru a afla cum s-a ajuns, de fapt, la această situație, iar detaliile dezvăluite de unele publicații sunt neașteptate.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, șansele ca Teo Trandafir să mai revină pe micile ecrane, la Kanal D, sunt nule, același lucru fiind valabil și pentru echipa de producție a emisiunii, deoarece toți au fost concediați în cadrul unei ședințe inopinate care a avut loc pe 29 august. Conform aceleiași surse, după concediere, echipa a primit salarii compensatorii pentru ca despărțirea de locul de muncă să fie într-o anumită măsură atenuată.

Conform Cancan.ro, înainte ca trustul Kanal D să ia decizia de a anula emisiunea lui Teo Trandafir, vedetei i-au fost propuse alte trei proiecte, pe care aceasta le-ar fi refuzat. Contractul lui Teo Trandafir, susține sursa citată, ar fi în continuare activ deoarece există o clauză de reziliere a contractului în valoare de 120.000 de euro, astfel că s-a ajuns la concluzia ca vedeta să rămână în continuare angajată a trustului.

Teo Trandafir, primele declarații după ce emisiunea ei de la Kanal D a fost oprită

Teo Trandafir se numără printre cele mai apreciate și longevive prezențe din televiziunea din România. Vedeta are o experiență remarcabilă pe micul ecran, acolo unde fanii o urmăresc de fiecare dată cu plăcere. 

„Teo Show”, emisiunea pe care Teo Trandafir o prezenta la Kanal D și care rula de 10 ani la postul de televiziune, a fost oprită. Oficialii Kanal D au oferit o declarație cu privire la această veste neașteptată, însă nu au dezvăluit motivele pentru care au luat decizia asta. De asemenea, au precizat că este o pauză și că Teo Trandafir este în continuare vedeta Kanal D. 

„Emisiunea „Teo Show” se află într-o pauză, suntem determinați să venim cu noi abordări, care să surprindă în mod plăcut publicul, cum e și firesc. Evident, împreună cu Teo Trandafir, Teo este vedeta Kanal D”, au declarat oficialii Kanal D pentru Paginademedia.ro.

Teo Trandafir a făcut primele declarații după ce s-a aflat că emisiunea ei de la Kanal D a fost oprită. 

„Da, emisiunea a fost închisă!”, a spus Teo Trandafir pentru cancan.ro

Emisiunea „Teo Show” s-a regăsit în grila Kanal D începând cu 2013. De-a lungul anilor, a trecut prin mai multe schimbări în ceea ce privește difuzarea. Mai întâi, emisiunea a putut fi urmărită în timpul săptămânii, după-amiaza de luni până vineri, ulterior, de anul trecut din toamnă, a fost mutată în weekend, de la ora 10:00, sâmbăta și duminica. Din luna iulie a anului 2023, s-a decis ca emisiunea „Teo Show: să fie mutată lunea și marțea de la ora 23:00.

Acum ceva vreme, Teo Trandafir a fost întrebată într-un interviu în ce direcție ar merge dacă ar renunța la televiziune. Prezentatoarea TV a precizat că ar urma un drum diferit. Potrivit declarațiilor sale, vedeta și-ar lua o pauză de jumătate de an și ar locui în Dubai pentru a învăța despre domeniul construcțiilor. Ba mai mult, aceasta stăpânește bine limba arabă, motiv pentru care s-ar adapta ușor.

Dincolo de acest plan, Teo Trandafir a mai spus că s-ar întoarce în domeniul filologiei. Cu toate acestea, vedeta a menționat că nu ar renunța la job-ul ei și este de părere că televiziunile încă sunt în căutarea unor persoane cu experiența și pasiunea ei.

„Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza. Plec în Dubai, închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcţii. Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică. Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: „Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine.” Şi m-am uitat…”, a precizat Teo Trandafir pentru okmagazine.ro.

Citește și:
Andreea Esca a împlinit 51 de ani. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV de ziua ei de naștere

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people