Ce s-a întâmplat între Cristina Cioran și Cătălin Măruță în direct la TV: „Mă deranjează”

Cristina Cioran a avut parte de o surpriză neplăcută în emisiunea "La Măruță" de la PRO TV.

Ce s-a întâmplat între Cristina Cioran și Cătălin Măruță în direct la TV: "Mă deranjează"

Marți, 25 iulie, Cristina Cioran a fost prezentă în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV. Vedeta a vorbit, în principal, despre un nou proiect la care lucrează de mai multă vreme și pe care abia așteaptă să îl cunoască și publicul larg, însă, prezentatorul emisiunii, Cătălin Măruță, i-a pregătit câteva surprize care nu au fost tocmai pe placul ei. 

Cristina Cioran și-a făcut un canal de YouTube unde va posta în curând conținut legat de cooking. Vedeta a venit în emisiunea de la PRO TV pentru a oferi mai multe detalii despre acest proiect. La un moment dat, Cătălin Măruță i-a arătat o farfurie pe care era pusă o plăcintă. Chiar în timp ce analiza farfuria, vedeta a descoperit că sub plăcintă se aflau câțiva viermi prăjiți. Cristina Cioran s-a speriat când i-a văzut, iar reacția sa de dezgust a fost vizibilă. 

Cristina Cioran: „Nu vreau să vadă telespectatorii ce mi-au pus acolo. Să vină miliția!”

Cătălin Măruță: „Sub această plăcintă au fost puși niște viermișori comestibili, se mănâncă, sunt crocanți.”

Cristina Cioran: „Mănâncă tu! Între noi nu va mai fi niciodată la fel. Eu prefer semințele.”

Cătălin Măruță: „Să știi că ăștia sunt folosiți pe post de semințe. Asta e fobia ta?”

Cristina Cioran: „Nu chiar, dar mă deranjează orice gândac, mai ales de bucătărie. Uite cum tremur, jur.”

Cătălin Măruță: „N-am vrut să-ți fac rău, am vrut să facem o glumiță”, a fost dialogul dintre Cristina Cioran și Cătălin Măruță în direct la TV.

Foto: Captură PRO TV

Dar, seria momentelor neașteptate pentru Cristina Cioran nu s-a oprit. După ce vedeta și Cătălin Măruță s-au îndreptat către canapea, a căzut un păianjen din pluș. Deși s-a presupus că ar fi o glumă, Cristina Cioran s-a speriat foarte rău și a reacționat într-un mod violent. În cele din urmă, vedeta nu părea să fie supărată pe aceste glume pregătite de prezentatorul TV. 

„Asta ce a fost, Cătăline? Să vină așa de sus. Cătălin, o să-ți fac și eu odată o surpriză, dar nu te anunț. Cum îl cheamă (pe păianjen, n.r), are copii, a venit singur? Mai ai una, fac pariu. Am transpirat. Sigur mai faci ceva? Te urmăresc”, a mai precizat Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Foto: Captură PRO TV

Cristina Cioran a vorbit recent despre un proiect din viața profesională la care lucrează în prezent. Vedeta este pasionată de gătit și adoră să le pregătească prietenilor preparate delicioase, așa că a decis să extindă această preocupare și către un canal de YouTube.

„Mi-am făcut un canal de YouTube, de cooking, la care lucrez acum, nu l-am lansat încă și acum caut sponsori. Am filmat un pic, merg mai departe să îl prezint, caut sponsori. Am mai avut niște emisiuni de gătit și, cumva, îmi era dor de asta. Am zis că trebuie să fac ceva ce îmi place foarte mult. Mie îmi place să gătesc, iar eu nu gătesc pentru oricine! Gătitul pentru mine este ceva foarte intim și foarte important. Prietenii mei știu cum gătesc și ce înseamnă asta pentru mine. Sunt foarte încântați când îi chem la cină. Întotdeauna am pentru cine să gătesc. Mai ales pentru mine, îmi place să îmi gătesc mie”, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech Știri.

Citește și:
Alina Pușcaș, declarații neașteptate despre Cosmin Seleși, fostul ei coleg de la „Te cunosc de undeva': „Am întrerupt filmările ca să ne certăm'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people